Tema: OGame
View Single Post
Staro 23.05.2006., 11:04   #1145
extasy
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2006
a gle ovo ja sam bannan ima 3 dana i niko me ne ***************e 2 posto sta je s tim???mailam rondalfa on mi odgovori kao koji link za ovaj forum da ne radi a ono drugo sta sam pisao kao ko te ***************e nista nije odgovorio samo me lagano otkanta...sta je s tim...da je bichar banan u 4 ujutro svi goovi bi se morali budit i da nisu online a za mene u 3 dana nemoze niko nac ***************enih 5 minuta za odgovorit na mail...ljudi preociti ste stvarno i u ku*cu..jedini kojega cijenim je ogulinac i to daleko zato ko sta kaze kontra njega vara se...nije on kriv sta je mora odbanat bichara sta njega napadate...to su vece glavonje tu prisustovale ko i za buljin ban.Buljo vjerujem da znas njih ovako ne samo preko ogamea nego ovako po ovom forumu i tako to...pa eto vjerovatno si rekao nesto sta mu nije pasalo pa te je banao jer je to njega tako doslo i njega boli kara gad ce on tebe odbanat...a pogledaj extremista koja je to bahata prljava svinja!!!kako on kaze to nije uvreda znaci sve ok...sinko pogledaj si malo postove jel ti sebe cujes sta ti govoris ti si sebi u svojoj glavi neki virtual LUJ XVIII. jeli???ma necu vise nemam snage se borit sa ovakvim stvarima jer tu nikad nema kraja...ja osobno drzim "covjek koji nezna odrzat svoju rijec nije ni covjek a cak ni zivotinja..."a puno ce se njih kojima je namjenjeno ovo prepoznat sami tako da necu imenvat nikoga...pozdrav od mene to je sve sta san tija rec mozda se vidimo jos nekad...extasy out...cya
extasy je offline   Reply With Quote