poz.wolverin sve stvari sto ce drug ili ja da narucimo za njega dolaze iz njemacke tj .iz ALTERNATEA i taj ram 3200 je trenutno skuplji za nekih 10 ili 15 eura na keraju na
WWW.ALTERNATE.DE mozes da provjeris a drugo to je identican ram znaci cipovi su identicni za oba samo sto je taj tracer fabricki namjesten da radi na 500Mhz tako da je svejedno koji kupis i jos jedna prednost tracera je da svjetluca tj.da mu to oznacava pod kojim opterecenjem radi.
a zatim jos da ponovim 2000eura najbolje sto se moze izvuci znaci ne sta je najisplativije vec najbolje za to para jer tako lik hoce znaci sve da potrosi ali da dobije nabolje sto se trenutno moze naci ,zatim sabirao sam tvoj prijedlog i izdje nekih 12700kn znaci 2000manje nego sto ce on da ulozi za predlozenu konf. a moje licno misljenje je da se nas prijedlog i tvoj nemogu porediti(bez ljutnje)jer meni je smijesno da neko napise imas prejako napajanje pa kakve to ima veze to moze biti samo bolje a nikako gore a druga stvar kad se radi o SLI ispod i neide jos kad uracunas sve overklokinge sto ima drug na umu znaci ja mislim da je struja tu prijeko potrebna za stabilan rad .pozdrav