evo ljudi ukratko. jos nisam stigel stavit nase windowse jer sam u takvoj guzvi s poslom da ga ne stignem prakticki ni upalit. uglavnom, instaliral sam nfs underground da vidim kak to ide. stavil sam grafiku na full detalje, ukljucio sve dodatne opcije i tjera igru bez ikakvih trzavica. a najbolje na laptopu mi je ekran. pogledal sam jedan film i imam osjecaj da ih mogu dotaknuti. stvarno fenomenalan ekran.
evo ukratko razlike u cijeni:
NOTEBOOK ACER Aspire 9504WSMi/TV, Intel Pentium M 760 2.0GHz, 17" WXGA+ TFT (1440x900), ATI Mobility Radeon X700 256MB, 1024MB DDR RAM, HDD 100GB, DVD ±R/RW DL, 56K modem, Gigabit LAN, WLAN, Card Reader, FireWire, InfraRed, TV tuner, USB 2.0, VGA port, DV cijena: 15 098kn
Info Gama (www) .
moj je isti takav, samo kaj je 1.7 proc, 128 grafa i 80 gb diska. mislim da je i vise nego isplativo.
a nineku samo pohvale. covjek je dosao po mene u centar i grada i odveo me u shoping. da nije bilo njega neznam kak bi to sam sve obavil. samo mi je zao kaj nismo stigli nis popit i pojest, ali ici cu vjerojatno po porez pa cu mu se iskupiti. hvala, hvala, hvala.
kaj se tice carine, nitko me nije ni pogledal. neznam kaj uopce rade ti ljudi tam. ja sam imao dogovoren prijenos, ali bez obzira na to nitko me nije pogledal. cak sam i original kutiju uzel. laptop, torbu(tucano) i mis(microsoft) sam platil 1085 eura. od toga mi se vraca 180eura. mislim da se tu nema kaj uopce pricat kolko je to isplativo. jednostavno, ljudi krenite u trst. cak cu ja mozda otic dolje po par komada i prodat tu. ostale recenzije kad si sve lijepo slozim i kad vidim kakk to ide. pozdrav