View Single Post
Staro 18.05.2003., 10:19   #78
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by marac
Ako se to na ikoji nacin tice mene ja ti mogu reci da sam isprobao vise napajanja nego sto si ih ti vidio u zivo!
MS napajanje je isti kurac kao i JNC i nekvalitetno je!
Radje kupiti nekog taska ili enermaxa nego takav srot!
Nadam se da se neces uvrijediti jer shvacam ja ljude koji nemaju para za ultra skupa napajanja ali ipak bi trebali razmsliti o nekim klasama napajanja koja su bolja od MS, JNC i ostalih iz te klase!

Jer ako se daje 6000-7000kn za komp mislim da nje problem odvojiti 400kn vise pa kupiti posteno napajanje!

ZA GREGA:
Dokazano je da napajanja klase JNC i MS imaju puno nekvalitenije materijale koristene pri njihovoj izradi a ti pricaj sto god hoces jer ionako me zaboli ona stvar!
ti nekuzis jednu stvar a to je da je sve ovo isti thread a ti se stalno ponavljas....da ti malo pojasnim?ajde, ja nenaplacujem po satu.....
tip recimo pita dal da kupi celeron 1,7 ghz i ja mu kazem da je to smece.......nakon nekog vremena tip ga kupi i recimo pita koja je normalna temperatura tog CPUa a ja mu kazem "to ti je smece", nakon toga pita kako ga OCati a ja mu kazem "to ti je smece" itd itd

ti stalnim tuljenjem jednog te istog na potpuno istom threadu pokazujes jedino svoju glupost i manjak inteligencije koji te sprecava da napises nesto novo i drugacije.....
greg SE je offline   Reply With Quote