View Single Post
Staro 22.05.2006., 19:23   #6904
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor zippo61
Rak hvala ti na ovom !
Ozbiljno mislim, sad ce se Jr malo vise primiti knjige (dobar je ali ne smije popustiti sad na kraju) Javio mi je da nema pojma o kojim exploitima se radi ali vidit cemo . Budem ja to rijesio, ne brini. Reinstalirat ce CoD2 na cisto pa kad mu istekne kazna igrat ce pod mojom kontrolom pa ako bude ponovo bit ce mu lijepi format c: , bas me briga : baad : Ili ce igrati posteno ili nece uopce ! Kod njega je sada loptica.
btw "radim" nocnu nisam vidio jos postu, je li ti dosao Barton ?
Exploiti nisu cheatovi. Ne treba ništa reinstalirati. To su mjesta gdje se ne bi smio pojaviti. Radilo se tako i o određenom krovu kuče. Pod exploitima se mogu smatrati sva ona mjesta koja se mogu nači na codjumpersu kao fora. Nisu sva mjesta rješena patchom pa ih na ovaj način rješavamo.

Mislim, čemu se uopće penjati na razne čudne pozicije? Uglavnom nisu korisne, a možeš dobiti ban. Isto je tako zabranjeno plantanje na ili ispod objekta kada ima dovoljno mjesta oko objekta. Te ultimativne gamerske fore ostavite za BiHnet ili neki war. Na našem serveru nećete nikog impresionrati. na onaj krov se može popesti samo tehnikom. Nema običnog skoka ili ljestvi. Dovoljno govori da je taj krov pokriven patchom. Dakle, sigurno je exploit.

Barton je došao i čeka ugradnju. Vjerojatno tek prekosutra.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote