Najnovije vijesti sa bojišnice.
McFish je dobio ban zbog spamanja na koje je više puta upozoren. Bilo je pitanje vremena kada će nekom prekipiti i to se dogodilo. Više puta je upozoravan na to, ali se oglušio na sve molbe da prestane. Ban traje do subote, a vrijeme će se produžavati ako zabranu prekrši.
Zippo Junior je također dobio ban do subote ali zbog pokušaja iskorištavanja kemperskog exploita. Kao što smo rekli, iskorištavanje exploita je ZABRANJENO. To ste dobili u pravilima na PM, piše u stickyu, piše u ovom threadu i puno sam to puta ponovio u igri. Molimo da Juniora ne miješate sa njegovim ocem koji je bolji igrač i ne traži mjesta za kempanje nego se bori na bojišnici kao lav.
CrashOveride ima ban do kraja tjedna zbog učestalog kršenja zabrane igranja na serveru. Imao je ban do ponedjeljka ali se prikopčao već u subotu uz pitanje: "Gdje je Rak?". Nakon toga sam mu u nedjelju produžio kaznu do srijede, ali se momak spojio i igrao već u ponedjeljak. Kao što sam rekao, sve vidim, sve čujem i sve znam. Nitko mi ne može pobječi.
Nadam se da će ove opomene biti edukativne i da će na kažnjene pozitivno utjecati, te da će nakon izdržane kazne biti bolji igrači.