@ZvoneM
Za druge ljude i druge banove ne zelim ulaziti u diskusiju jel s njima nisam niti upoznat niti znam ista o tome. S tome bi trebali s njima porazgovarati. Istina pravila nadlazu da nema na forumu toga, ali ne nadlazu da se porazgovara na msn, mailom ili bilo kojim drugim oblikom privatne komunikacije. Dapace to se i ocekuje.
Ja nisam tu da bi tudje stvari objasnjavao, da bi se prepirao s Vama ili slicno. TU sam zato jel sam napadnut od strane vas zbog nekih mojih postupaka. Za te postupke znam da sam pravilno napravio i opet bi isto napravio. Tu sam da vam ih objasnim onoliko koliok mogu i da uvidite stvari kako jesu. Nisam morao se tu javljati nitko me ne tjera to, ali takva sam osoba da nemam sta skrivati i otvoreno razgovarati o svemu.
Jos jednom kazes:
Decki, i ti ogulinac i ti extremista, neprincipijelni ste i ne tretirate igrace jednako.
Ali procitaj sta sam ti citirao gore, da se ikome desi ili slicno desilo isto bi postupio. Ja nemam sta razlikovati koga u igri jel nikoga neznam kako sam ti rekao nitko mi nije niti vise niti manje drazi. Svi su mi jednaki shvatite to.
Meni tko god se javio na msn, mail nije ostao uskracen za nikakav odgovor za nikave razgovore za nista. Prema svima sam otvoren jednako i postupam jednako.
Kad si gore napisao GO - savjetovaliste. Onda ne shvacas smisao i poantu jednoga GO. Oni nisu tu radi sebe i radi nikoga drugoga osim radi vas korisnika igre i nisu tu samo da bi banirali. Nitko nas ne placa tu smo radi svoje dobre volje i sta zelimo pomoci. Ja bas nista od toga nemam sta sam go, moja dobra volja sta to radim. I onda se nadjem ovako napadnut i popljuvan. Tu sam da pomognem svakom igracu bilo da ima nekih problema, upita, nekih diskusija. Za sve sam otvoren. I naravno da pazim da ljudi postuju pravila igre. Sve i jednu osobu dodao sam na svoju kontakt listu na msn imam 400 ljudi na njoj. Kad upalim MSN najmanje 20 ljudi se odmah javlja i svima idem redom onim redoslijedom kojim su se javili, svatko dobije svoj odgovor, svoje rjesenje. Dnevno dobivam hrpu mailova nijedan nije ostao neodgovoren.
Slobodno me svako od vas moze dodati na svoju listu i da budem na raspolaganju ukoliko zelite neke diskusije voditi ili slicno imate moj msn na forumu a i tu cu ga napisati ogulinac@hotmail.com. Pa ukoliko te jos poneke stvari zanimaju od svega slobodno se javi.
Ne vjerujes za onih 32 min e vidis neznas o tome i onda ides tako pisati. Upitaj osobu koja je banana o tome. Sve se rijesilo u tih pola sata. Pogotovo sta sam svo troje imao u isto vrijeme online na msn i sve se odigralo u tih pola sata.
Ako sam ista izostavio izvinjavam se