22.05.2006., 15:36
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Autor mat
nisam igrao gw ali igram wow vec duze vrijeme... i sumnjam da gw moze ozbiljno konkurirati wow-u. neznam nikoga tko je igrao gw, probao wow i vratio se na gw. isto tako neznam nikoga tko je sa wow-a presao na gw 
|
tu se ne radi o kvaliteti igre već o samom igraču. wow je kvalitetna igra, ali meni ne odgovara. GW mi je daleko, daleko bolji. isto kao što ne podnosim C&C serijal, a dune2 obožavam.
Citiraj:
Autor Paske
Mene osobno kod GW smeta kaj je cijela igra instancirana ...
|
meni je zakon. nemre ti se dogoditi da ti dođe neki prepotentni kreten 50 levela više od tebe i nakanta te onako iz zabave. hvala, ali ne hvala - dosta mi je toga iz diblo2 koji je - vidi čuda - blizzardovo čedo kao i wow.
Citiraj:
Autor Paske
GW - nisu MMO u punom smislu rijeći, ali ako je novac problem i 200 Kn svakih 2 mjeseca su problem - GW su riješenje ...
|
naravno da GW nije MMO. to nikada nije niti rečeno. kaj se tiče 200kn svaka dva mjeseca - nije mi niti najmanji problem. ono što mi jest problem je dječja grafika i još neke stvari.
Citiraj:
Autor Paske
IMO - GW su daleko siromašniji po pitanje sadržaja, a dodatan sadžaj dolazi SAMO u ekspanzijama, dok WoW dobiva mjesećno barem 1 patch sa novim sadržajem ....
|
I beg to differ. sadržaja u GWu ima na bacanje. nadalje, dobiva ga se dijelom besplatno u raznim apdejtima, no da se većina dobiva u novim chapterima to stoji. tome je tako jer igra nema pretplatu kao wow, već se financira novim chapterima koji će izlaziti svakih 6 mjeseci, a koštati će kao cijela igra. na kraju te to ispadne 50kn mjesečno.
|
|
|