View Single Post
Staro 22.05.2006., 15:36   #23
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor mat
nisam igrao gw ali igram wow vec duze vrijeme... i sumnjam da gw moze ozbiljno konkurirati wow-u. neznam nikoga tko je igrao gw, probao wow i vratio se na gw. isto tako neznam nikoga tko je sa wow-a presao na gw
tu se ne radi o kvaliteti igre već o samom igraču. wow je kvalitetna igra, ali meni ne odgovara. GW mi je daleko, daleko bolji. isto kao što ne podnosim C&C serijal, a dune2 obožavam.

Citiraj:
Autor Paske
Mene osobno kod GW smeta kaj je cijela igra instancirana ...
meni je zakon. nemre ti se dogoditi da ti dođe neki prepotentni kreten 50 levela više od tebe i nakanta te onako iz zabave. hvala, ali ne hvala - dosta mi je toga iz diblo2 koji je - vidi čuda - blizzardovo čedo kao i wow.

Citiraj:
Autor Paske
GW - nisu MMO u punom smislu rijeći, ali ako je novac problem i 200 Kn svakih 2 mjeseca su problem - GW su riješenje ...
naravno da GW nije MMO. to nikada nije niti rečeno. kaj se tiče 200kn svaka dva mjeseca - nije mi niti najmanji problem. ono što mi jest problem je dječja grafika i još neke stvari.

Citiraj:
Autor Paske
IMO - GW su daleko siromašniji po pitanje sadržaja, a dodatan sadžaj dolazi SAMO u ekspanzijama, dok WoW dobiva mjesećno barem 1 patch sa novim sadržajem ....
I beg to differ. sadržaja u GWu ima na bacanje. nadalje, dobiva ga se dijelom besplatno u raznim apdejtima, no da se većina dobiva u novim chapterima to stoji. tome je tako jer igra nema pretplatu kao wow, već se financira novim chapterima koji će izlaziti svakih 6 mjeseci, a koštati će kao cijela igra. na kraju te to ispadne 50kn mjesečno.
Cataphract je offline   Reply With Quote