Tema: OGame
View Single Post
Staro 22.05.2006., 14:53   #1134
ojdi na
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor WebMan
Nek mi se slobodno osoba koja je na isti takav nacin banana javi i ako sam ja dao takav ban i mogu to napraviti da spojim te dvije osobe da se nagode slobodno ga posalji k meni.
Jos jednom citat iz mog posta gorenjega sta si ocito preskocio:

Jos jednom procitaj sta sam reko decku da trazi kao odstetu. Onda jos jednom procitaj sta si ti napisao u svom postu. Razlike?!
Jos jedan citat:

A sta se tice zalbi u Njemacku, jako mi je drago sta su tamo otisle. Jel ja znam da sam svoj posao obavljao fer i korektno. A osoba koja zna da nije u nicem grijesila nema se cega bojati zar ne
gle ...ono sto ti zelim reci a ti ne zelis shvatiti je slijedece ...DA VI KAO MODERATORI NEMATE STA PREDLAGATI, SAVJETOVATI I SL ...VI SE MORATE DRAZATI PRAVILA IGRE I PO NJIMA IGRU VODITI .... a po tim istim pravilima je bichar morao biti banan do 2033..
lijepo od tebe da si htio pomoci i savjetovati ..to cjenim ...ali kao moderator morao si se drzati neutralan i drzati se pravila koja kako vaze za jednoga tako isto vaze i za sve....ili sam mozda u krivu??..jer sudeci po onome sta vidim u UNI1 u zadnje vrijeme.... i jesam ......

a sto se tice zalbi ..pa da ih nebi poslao vama mozda....muahahahahahahahahahahaaaa
ojdi na je offline   Reply With Quote