Citiraj:
Autor WebMan
Zbog cega da ikome ista objasnjavam nesto sta ocito sam ne moze skuziti. Kao prvo postoji razlika izmedju rijeci nagovaranje i rijeci savjetovanje i prijedlog nekih od mogucnosti.
Ako je tebi u redu da covjek izgubi flotu na neposten nacin i ne dam mu mogucnost da vrati na neki nacin to sta je izgubio u redu. Meni nije. A jos jedan detalj postoji u cijelom slucaju sta samo ta osoba zna i pitaj ga ako ga poznas, zbog tog detalja ove rasprave ne bi trebalo ni biti.
Pogledaj koju sumu sam mu predlozio da trazi, a to sta je na kraju izvukao i dogovorio se s njim na to nisam utjecao. Kao sta kazem covjek je mogao samo doci i reci necu nagodbu zelim da ostane tako kako je i tako bi i bilo. Vrlo jednostavno.
Bichar mi je nitko i nista tog lika uopce ne poznam, za mene je samo nick u ogamu i jos jedan igrac. a to sta vi imate nekih svojih misljenja u svemu tome to me ni najmanje ne zabrinjava. Ja sam samo pokusao objasniti neke stvari oko toga, prvo procitaj sve detaljno i malo sjedi i razmisli o tome sta sam gore napisao. ako treba mozes uzeti i malo vise vremena za to ako je prekomplicirano objasnjenje za tebe. I shvati malo neke od postupaka u tome.
Vrlo jednostavno ako nisi zadovoljan s radom GO, postoji SGO, postoji GA. Oni su tu da nas nadziru kao sta ja nadzirem druge. Stoga zna se procedura. Nisi zadovoljan postupkom znas kome uloziti zalbu. Moja svaka odluka je donesena bez imalo pristranosti i sa detaljnom analizom svakog slucaja. Mislis da mozes bolje http://application.ogame.de/ba/index...=goapplication
|
prekomplicirano za mene??....dobra šala...
i te price "mislis da mozes bolje "ostavi nekome drugom ..klasican uzmak kada se nema argumenata za ono sto se podupire...nit me to zanima niti imam volje i zelje...a zasto si se ti prijavio ja stvarno neznam ...ili mozda jos bolje to je prekomplicirano za mene za shvatiti...
gle stvar je u tome da ti nemas sta savjetovati i nuditi rijesenja...ovaj nije pazio i izgubio je flotu ....ovaj je igrao kvarno i koristio nedopustenu taktiku za napad i nije za to bio kaznjen od vase strane..
on je za to morao biti kaznjen i ne imati mogucnosti za bilo sta ..a najmanje povratak na ogame...jer je prekrsio pravilo i za to mora snositi posljedice kao i tisuce njih koji su igrali mimo pravila i bili banani..da li cete sad vratiti sve koji su zbog toga i slicnh stvari banani i dati im mogucnost da se dogovore sa ostecenom stranom i da li cete im nadoknaditi izgubljeno od vremena kad su banani..???...naravno da necete...
ti kao nepristran u cjeloj prici i moras biti i kao takav nisi trebao nista pricati i nista savjetovati i ne nuditi ikakve mogucnosti dogovora , nagodbe i sl...
a ja ne vjerujem da je to bicharu prvi put ...samo sto ljudi nisu znali i nisu prijavljivali..
ljudi ovu igru igraju iz gusta..nekome je vec postala sastavni dio zivota...a vi ovim svojim dvojbenim odlukama koje idu na ruku samo nekima unistavate cijelu draz....
pa sta onda kada si ti htio najbolje ostecenome nisi rekao da mu bichar mora vratiti svih 100 milja kao sto je dario morao vratiti cheops-u u odredjenom roku...i sad je cheops pod vasom zastitom...dok se ne obnovi
pa da si htio najbolje onda bi to tako i bilo sa ovim ostecenim u slucaju bichar ..ali nije ..jer se islo na ruku bicharu...
a sto se tice zalbi ...vec nekoliko njih otisle u njemacku a sprema ih se jos i vise na vas rad...jer ovaj uni1 i ovakvo vodjenje nema vise smisla...a i sprema se peticija igraca da se makne odgovorne iz UNI1 i postavi nove koji ce pravednije voditi UNI ..jer ste se poceli ponasati ko mali bogovi ...ali i iznad maloga boga postoji veci ...a on govori njemacki....: lol2 :....