Tema: OGame
View Single Post
Staro 22.05.2006., 13:57   #1128
WebMan
Registered User

WebMan's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor ojdi na
hahaha ma sta ti pricas covjece ..daj malo procitaj sta si tu napisao ..prvo nisam nagovarao a onda sam pricao sa njim pa rekao da se dogovore i da naravno se onda vise neces mjesati...koje licemjerstvo.... I OTKUD TEBI PRAVO NUDITI MOGUCNOST NAGODBE....NEMA NIKAKVIH NAGODBI...COVJEK JE BANAN I TO JE KRAJ PRICE ...TIME SI IZRAVNO PREKRSIO PRAVILO OGAMEA..DALI STE BAN PA AJMO SE UVUC BICHARU U GUZU PA NAGOVORIT OVOG DRUGOGA DA SE DOGOVORE ....i ono najzalosnije bichar mu je dao neku sicu. a napravio mu je 100 milja stete..pa sta niste onda zahtjevali da mu vrati svih 100 milja kad ste takvi veliki i posteni moderatori...SRAMOTA VAS MOZE BITI .... bicharu se uvaljujete da mu skinete ban a ovog drugoga sa oprostenjem zaj***************ete....
Zbog cega da ikome ista objasnjavam nesto sta ocito sam ne moze skuziti. Kao prvo postoji razlika izmedju rijeci nagovaranje i rijeci savjetovanje i prijedlog nekih od mogucnosti.
Ako je tebi u redu da covjek izgubi flotu na neposten nacin i ne dam mu mogucnost da vrati na neki nacin to sta je izgubio u redu. Meni nije. A jos jedan detalj postoji u cijelom slucaju sta samo ta osoba zna i pitaj ga ako ga poznas, zbog tog detalja ove rasprave ne bi trebalo ni biti.
Pogledaj koju sumu sam mu predlozio da trazi, a to sta je na kraju izvukao i dogovorio se s njim na to nisam utjecao. Kao sta kazem covjek je mogao samo doci i reci necu nagodbu zelim da ostane tako kako je i tako bi i bilo. Vrlo jednostavno.
Bichar mi je nitko i nista tog lika uopce ne poznam, za mene je samo nick u ogamu i jos jedan igrac. a to sta vi imate nekih svojih misljenja u svemu tome to me ni najmanje ne zabrinjava. Ja sam samo pokusao objasniti neke stvari oko toga, prvo procitaj sve detaljno i malo sjedi i razmisli o tome sta sam gore napisao. ako treba mozes uzeti i malo vise vremena za to ako je prekomplicirano objasnjenje za tebe. I shvati malo neke od postupaka u tome.
Vrlo jednostavno ako nisi zadovoljan s radom GO, postoji SGO, postoji GA. Oni su tu da nas nadziru kao sta ja nadzirem druge. Stoga zna se procedura. Nisi zadovoljan postupkom znas kome uloziti zalbu. Moja svaka odluka je donesena bez imalo pristranosti i sa detaljnom analizom svakog slucaja. Mislis da mozes bolje http://application.ogame.de/ba/index...=goapplication
: 2 x 128 PC-133 SDRAM
: ATI Sapphire Radeon 9100 128 DDR
: Maxtor 30 GB, 5400 rpm
: Realtek RTL8139 Lan Card
: Leadtek WinFast Tv 2000 Deluxe
: CDRW Teac 8x/8x/32x
: CDRW Teac 52x/24x/52x
: U.S. Robotics 56k Faxmodem ext.
: Task TK-6500B 300w
: Philips 105E
WebMan je offline   Reply With Quote