View Single Post
Staro 22.05.2006., 08:58   #20
mat
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
nisam igrao gw ali igram wow vec duze vrijeme... i sumnjam da gw moze ozbiljno konkurirati wow-u. neznam nikoga tko je igrao gw, probao wow i vratio se na gw. isto tako neznam nikoga tko je sa wow-a presao na gw

wow je, mnogi vole reci, savrsenstvo od igre. provedes jako puno vremena gradeci lika do 60. lvla i time si prisiljen nauciti puno. na 60. lvlu biras oces igrat pve ili pvp. ali ne biras tako da te netko pita. nego jednostavno biras tako da ili provodis vrijeme u bg-u ili ga provodis u questovima i instancama. mnogi vole oboje ali u tom slucaju obicno pvp bude zrtvovan jer stvarno zahtjeva jako jako jako puno vremena i truda.
pvp se uvelike razlikuju, sto po opremi, sto po nacinu igre, sto po odabiru talenta, samog nacina igre i strategije koju koristis. pvp je NEpredvidljiv. a pve je ispunjen moci i snagom toliko vecom od bilo kojeg lika da se neki jednostavno - uplase

probaj gw pa javi kakav je. ja jos halam wow i stvarno ne mogu reci da mi puno znaci skupit svaka 2 mjeseca 200kn za bon. jer je igra stvarno super
mat je offline   Reply With Quote