22.05.2006., 08:30
|
|
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Autor WebMan
Vidim da se spominje slucaj bichar u kojem sam ja naravno sudjelovao kao GO.
E sad posto svi znate da je dogovor postignut, i pricate nebuloze da je netko natjeran na tako nesto. Moj obraz je cist i ovdje cu iznjeti detalje onoliko koliko smijem i koliko mogu a da ne krsim pravila kao GO.
Osoba mi se dosla zaliti na bug using, rekao sam da cu provjeriti i prijaviti ako je stvarno tako SGO jel GO nije nadlezan za to. Nakon savjeta sa SGO ban je dat. Dosao sam osobi kojoj je ban dat, rekao da je rijeseno i bichar je zatvoren 4life.
Doslo je do razgovora izmedju mene i osobe nad kojom je ucinjeno to i dana je mogucnost nagodbe ukoliko ta ista osoba nad kojom je pocinjen bug using zeli uopce tako nesto. Savjetovao sam ga da trazi obnovu kompletne flote+jos neku nadoknadu za sve to. Osoba se s tim slozila, prespojio sam ju sa njim i jos SGO je bio tu. Reko sam izvolite dogovarajte se ako hocete, ja se vise mjesati necu i pustio da se dogovaraju i nakon pregovora me obavijeste o tome. Nakon pregovora dogovor je postignut i bichar je radi toga vracen. Osoba koja je bila ostecena samo je mogla reci da ne zeli da se on vrati i tako bi bilo.
Detaljnije od ovoga ne mogu niti ne smijem, zbog privatnosti osoba ukljucenih u ovaj slucaj.
Shvatite da pristranosti nema, ja kad sam dosao u uni1 kao GO dosao sam upravo radi toga sta tamo ama bas nikoga neznam. Izvinjavam se znam jednu jedinu osobu iz RL kojoj sam kad sam postao GO odmah rekao da cu ga zatvoriti istoga treba bez razmisljanja ukoliko prekrsi nesto.
Isto bih postupio sa svakim od vas u ovom slucaju u to budite uvjereni.
ogulinac, GO uni1
|
hahaha ma sta ti pricas covjece ..daj malo procitaj sta si tu napisao ..prvo nisam nagovarao a onda sam pricao sa njim pa rekao da se dogovore i da naravno se onda vise neces mjesati...koje licemjerstvo.... I OTKUD TEBI PRAVO NUDITI MOGUCNOST NAGODBE....NEMA NIKAKVIH NAGODBI...COVJEK JE BANAN I TO JE KRAJ PRICE ...TIME SI IZRAVNO PREKRSIO PRAVILO OGAMEA..DALI STE BAN PA AJMO SE UVUC BICHARU U GUZU PA NAGOVORIT OVOG DRUGOGA DA SE DOGOVORE ....i ono najzalosnije bichar mu je dao neku sicu. a napravio mu je 100 milja stete..pa sta niste onda zahtjevali da mu vrati svih 100 milja kad ste takvi veliki i posteni moderatori...SRAMOTA VAS MOZE BITI .... bicharu se uvaljujete da mu skinete ban a ovog drugoga sa oprostenjem zaj***************ete....
|
|
|