Tema: OGame
View Single Post
Staro 22.05.2006., 02:19   #1123
ZvoneM
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor B3mt1
po zdravoj logici to nije bugusing
jer odbranioc ipak ima minimalno skoro pa sat vremena da napravi FS

ma nezelim se raspravaljat, neka pravila nisu dobro definirana
zbog ovakvih rasprava sam i otisao iz Teama

ZvoneM, koliko vidim, previse se navodis prema onome "rekla-kazala"
Buljo, daj malo banova podjeli, vidim da su uvrede pocele padati
rekla-kazala su infoi iz druge i trece ruke. Sto ovdje napisem pisem iz prve ruke. Ja bih tebi postavio pitanje - koja je svrha slanja sonde na 4-5 sekundi prije napada ako ne bug using? Kakve koristi moze imati od tog izvjestaja? Odbranioc je mozda bas dosao on line 40 sekundi prije i mozda bi fs dovrsio u 3-4 sekunde prije udara a ovim udarom sondi mu je to sprijeceno. U biti slazem se s tobom u jednom - sigurno da neka pravila nisu dobro definirana no kakva su takva su - moraju biti ista za sve. Znaci bicharu je bugusing dokazan a jel' ga on napravio slucajno, jel bio neuracunjiv ili bilo kakve olaksavajuce okolnosti mene ne zanimaju. Nisam vidio da je Extremist ovdje nastupio (kako bih recimo ocekivao od nekog odmjerenog covjeka) i rekao: "Decki ja sam Extremist i GO sam u UNI1. Da li ste svijesni da zbog ovog sto radite mozete popusiti accounte? Tek toliko da znate obratiti cu paznju na vase acc-ove u slijedecem vremenu i biti ce banovi ako primjetim da je doslo do prodaje. Ovo vam je upozorenje."
Mislim da bi to bilo dovoljno za sve. Ali ljudskost, razumijevanje i dogovor je samo za neke. Za druge su banovi i dosljednost.
ZvoneM je offline   Reply With Quote