Tema: OGame
View Single Post
Staro 21.05.2006., 21:40   #1110
ZvoneM
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
A kako znate, za vrijeđanje člana ogejm tima ide šta ono? Pa nemojte to raditi, lijepo vas molim. Ako imate primjedbu, kulturnom privatnom porukom na službenom ogame forumu ili mailom me uvijek možete kontaktirati.
Kako ovo lijepo zvuci ali.. kao prvo, kako te kontaktirat kad ti prerusen u inspektora Kluzoa nudis mp3 plejere za accounte po drugim forumima? A drugo.. jedan veliki LOL za ovo - vrijedjanje je kaznjivo : goood : Jer kao i kaznjavanje i vrijedjanje je u interpretaciji nasih GO-ova vrlo rastezljiv pojam. Dok je kako vidimo Buljo dobio ban a da i nema pojma zasto, ja sam na nekoliko prijavljivanja igraca koji me je vrijedjao (nazivao me crknutom ovcom, konjem, bikom..) dobio odgovor od GO-a da ga nece banati jer nazivanje zivotinjskim imenom + pridjev NIJE vrijedjanje. Pitao sam onda - "Znaci li to da ako ga ja nazovem "prljavom svinjom" necu dobit ban jer to nije uvreda", dobio sam odgovor - to nije uvreda. Naravno da nisam provjeravao jer eto, ne znam zasto ali nekako im ne vjerujem
Ovo sve mogu potkrijepiti i mejlovima koje sam dobio od GO-a pa mi vi ljudi recite, jel' bi se vi uvrijedili da vas netko nazove prljavom svinjom? Ili bilo kojom zivotinjom + pridjev
ZvoneM je offline   Reply With Quote