View Single Post
Staro 21.05.2006., 21:01   #24
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor mat
nemam ti ni snage ni volje niti sto je najvaznije, interesa odgovarat.
No najvise te sprijecava eklatantna ignorancija.

Citiraj:
niti mi je stalo do tvojeg niti icijeg ovdje misljenja o meni ili ms-u ili icem. oprosti ako sam ti digao tlak.
Dapace, obozavam trollove poput tebe, koji nakon sto ih se isamara, nemaju nista pametno za reci. Steta, vec sam se ponadao da ces pruziti otpor a ovako si zgazen ko' Car Lazar na Kosovu.

Citiraj:
sve sto sam ja htio reci je da ljudi ne pljuju po ms-u koji jednakim zarom koriste i bez kojeg ne mogu. i htio sam pokazati zasto je ms win popularan.
Da, ti si to samo htio. Nazalost, i nije ti bas uspijelo. Razlozi se namecu sami po sebi...

Citiraj:
ti se cinis kao pametan djecak pa si vjerujem shvatio sto sam htio reci. dakako da neces to priznati ni u iducem postu kao sto nisi htio niti u prethodnom jer imas svoj point za dokazat. ni ne moras.
Sreco, kakas. Uz to, obican si mali trollek i ovako nisi zabavan. Na napad uzvracas kakanjem koje nema veze s temom a na pitanja se pravis superioran iako to nisi. Drugim rijecima, FOAD.

Citiraj:
a tooma i slicne neznalice male pameti => u novom broju entera vam je detaljno objasnjena instalacija windowsa, bacite oko pa cete bit jos vece face pred vasim frendovima koji vam se dive kad im zamjenite staru memoriju novom. a kad cete bit kompetentni pricati o necem onda se ubacujte u temu, do tad tiho, niti ste interesantni, niti pozeljni. pssssssssssst!: hello2 :
Vidis kako si ti (polu)inteligentan troll, samo sto citav ovaj pasus moras primjeniti na sebe, znas. Do tada, ako si zainteresiran za "obranu digniteta", slobodno baci reply na moj post kako valja.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote