Citiraj:
Autor LuXor
Lurker iz mraka pita: recimo da se sukobe američki M1A2 Abrams i ruski T-90C/D, koji bi izišao pobjednik iz sukoba. Uzmite u obzir da ide jedan na drugog na brežuljkastom terenu...
|
Daj mi jos neke paramatre pa cu ti izracunat, npr. godišnje doba, dan/noc, pa ak je dan kakav je dan: oblacno/sunce, oblacno/kisa, jaka/slaba/pljusak, ak je noc: mjesecina/bez mjeseca (plavi/zuti mjesec), temperatura i tlak zraka, visina, brzina i smjer vjetra, visina, gustoća i vrsta raslinja, kategorija zemljišta, kut uspona i kut pada, naravno daj mi i orjentaciju opću, geografsku, taktičku, političku i geopolitičku, naseljenost, ekonomsku situaciju i političko uređenje, stopu mortaliteta i nataliteta i da ne zaboravim - posade, dali su svi u tenku, dal mozda spavaju u satoru/ispod tenka, odore/pidjame, utjecaj alkohola i opojnih droga, kakve im je stanje u obitelji i ako moze horoskop i bioritam.
EDIT: Dragi moderatoru jel se smije spamat? (skrušeno pitam)
EDIT 2: Dude mislim da si totalno u krivu sto se tice T-90, provjeri si podatke, koliko sam ja vidio svi sustavi su unaprijeđeni u odnosu na T-80 i T-72.
Lux jesi ono C/D izmislio?