Tema: OGame
View Single Post
Staro 21.05.2006., 20:32   #1102
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ovako pošto novi članovi nisu čitali pravila što je očito neka počnu čitat jer ovdje se ne dozvoljava vrijeđanje drugih tako da se zna..

A ako netko počne psovvat sva sreća da je ovo bolji forum o ogamea pa se ne dijele banovi zato jer se nekima tako sviđa nego jer su takva pravila!

Evo moj primjer.
Nikad opomenu na forumu nisam dobio, član sam dugo i nisam imao puno postova, nisam spamao ni vrijeđao i onda jedan dan dođem doma sa kave i ono 5 ljudi me pitaju zašto sam dobio ban, ja ono koji ban??? I vidim razlog..

Jer sam na SVOM HOFu zamolio da se ne spama tj. napisao sam dosta spamanja i dobijem ban na 5 dana (a NIKAD nikakve opomene nisam imao), mislim ako im je gušt djelit banove zbog takvih gluposti onda pola ljudi treba dobit ban, mene uopće više ne zanima taj forum jer je postao (nažalost) sprdačina, svi se žale a veliki dio ili vara ili zaobilazi pravila i onda žele pravdu, super..ccccc

Dakle ja se na svoj ban nisam uopće žalio jer me dragi SuperMod nije htio dodat da vidim kad je on da ga pitam i da mu objasnim situaciju (2 puta poslao zahtijev) i reko vidim da se neki žele pravit face jer imaju moć da banaju pa neka banaju, meni je dosta toga tako da se moj post rijetko gdje nađe..

Ako mi netko ne vjeruje ima na ogame forumu razlog za moj ban a mogu ljudi i potražit da vide dal imam igdje opomenu....

Dakle da se vratim, vrijeđanja drugih članova ovdje NEMA!

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote