Tema: OGame
View Single Post
Staro 21.05.2006., 17:34   #1100
ZvoneM
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor B3mt1
nasi GO-ovi pokazuju previse ljudskosti, to im je mana

ovo s Cheopsom je nesto najguplje sto sam vidio, nije Dario kriv sto je Cheops n00b i nije poslao vise kolonijalnih, sto nije isao u svoj sistem i sto je zasapao

alo bolan ZvoneM, ja sam te nesto pitao, jel bila falanga?
ako nije, onda po zdravoj logici to nije bugusing
Naravno da nije. Covjek je slucajno pogodio u sekundu kad mu se vraca flota na planet sa fS-a : quake2 : Cuj, ne mogu ti sad davati detalje jer ne bih htio biti neozbiljan. Neke stvari pricam sto su mi drugi rekli (a ne zelim stajati iza tudjih rijeci koliko god tim ljudima vjerovao) no evidentno je ban 4life Bitcharu dan. Isto tako kad je ban skinut nije pisalo da je skinut zbog greske nego je bugusing potvrdjen a kazna je skinuta zbog dogovora s ostecenim?!
Sto se Daria i malog svemirca tice, tu mi je veoma cudan interpretacija buguinga ali taj slucaj sam ionako pratio samo povrsno. U svakom slucaju GO UNI1 nema sto ovdje inkognito kupovat accounte, ima dovoljno smeca u svom dvoristu. To je moja poanta.

PS: CatKiller hvala na dobrodoslici i potrudit cu se malo vise zadrzati na forumu, nisam ga prije pratio ali vidim da je kvalitetan. Imate li dio o kladjenju? : roller :
ZvoneM je offline   Reply With Quote