Citiraj:
Autor Svrljo-iev
Bolesnik je stavio link zato da ljudi vide šta ih čeka u slučaju nepoštivanja pravila igre. Extremistu pažnje ne fali. Niti mu je ikad falilo.
Ovome gore koji piše da pravila ne vrijede za svakoga, vjeruj mi ljubavi moja, vrijede. Barem kad sam ja u pitanju. Pravila imate svi, ako jasna nekome nisu, tu je GO da ga pitate. Niti jedno kršenje pravila ne mazim niti ću maziti. To što ste vi navikli na situaciju di nema GO-a, pa je svak radio šta god hoće, pa je ZATO POLA UNIJA otišlo jer se nisu mogli nositi sa cheaterima - a ljudi moji, varanju je odzvonilo. Patite. Sad ćete vi lagano otić.
I da, što se mene tiče, moj posao na ovom forumu je završen. Do sljedećeg pokušaja prodaje acc.
|
sinko ti si idiot evo ti par cinjenica:
1. nudis ljudima diskman-e za accove i GO si da bi ih mogao banat (aj ubij se)
2. glumis 007 pedera
3. toliko si jadan da ja ovakav jadnik ne mogu bit jadniji od tebe jadnog
4. bilo ko se moga regat s tim imenima i stavit da prodaje acc,znaci po tvome ja mogu s***************at pol unia samo ti treba max adsl
5.ja ne vidim tu nikakvu zamjenu ,nikakve racune,nikakav prodani disckman sto znaci da si ti pretpostavia da je on htia prodat acc ali nije tako da si banao neduzna covika bez ikakvih dokaza samo zbog 2-3 posta na forumu koji je bogu iza nogu i nema veze s ogame-om
6. bas me zanima sta ce njemci kazat za ovaj tvoj potez ali imam nekakav osjecaj da ces bit jos malo go ili koji kar vec jesi....
toliko od mene stari ,btw takva glupa inteligencija ka u tebe postoji samo u americkim filmovima!!