Citiraj:
Autor Svrljo-iev
Bolesnik je stavio link zato da ljudi vide šta ih čeka u slučaju nepoštivanja pravila igre. Extremistu pažnje ne fali. Niti mu je ikad falilo.
Ovome gore koji piše da pravila ne vrijede za svakoga, vjeruj mi ljubavi moja, vrijede. Barem kad sam ja u pitanju. Pravila imate svi, ako jasna nekome nisu, tu je GO da ga pitate. Niti jedno kršenje pravila ne mazim niti ću maziti. To što ste vi navikli na situaciju di nema GO-a, pa je svak radio šta god hoće, pa je ZATO POLA UNIJA otišlo jer se nisu mogli nositi sa cheaterima - a ljudi moji, varanju je odzvonilo. Patite. Sad ćete vi lagano otić.
I da, što se mene tiče, moj posao na ovom forumu je završen. Do sljedećeg pokušaja prodaje acc.
|
:clap::clap::clap: O majke ti :clap::clap::clap:
Betmen je zavrsio. Pravda je zadovoljena. Betman sjeda u betmobil i ide doma mazati se s Robinom etericnim uljima :clap:
Kad se vec ti igras filmskog tajnog agenta, da se ja poigram i filmskog odvjetnika. Znas li sinko da dokazi pribavljeni na ovakav nacin ne mogu biti koristeni za bilo kakve odluke? Teoretski ovdje se pod njihovim sigovima mogao prijaviti bilo tko i dati oglas da prodaje acc samo da ih zariba. Onaj tko te postavio da radis to sto radis nije ti rekao da to radis NA OVOM FORUMU. Ljudi iz UNI 1 idu zbog ovakvih stvari, zbog privilegija (Bicharu skidas ban nakon sto prisiljavas i mitis igraca prema kojem je napravio bug using na primjer) Pravila preko noci nestaju sa foruma (ono o 6 sekundi, znas ti dobro :clap

da bi tvoji prijatelji mogli biti amnestirani i sl. "Postenjacino" ti si ruglo pravdi i ako cheatera ima na ogameu ti bi bio njihov kralj, samo da svakim svojim postupkom ne pokazujes da si dvorska luda :clap:
A sad naravno odlazis jer se ne mozes nositi s tim da ti netko skrese u lice sto te ide. Nemas argumenata za pobiti sve ovo sto ti je na kicmi, no buduci imas link na ovo u svom sigu ja cu se pobrinuti da svi koji kliknu na taj sig vide kakav si ti pajac u stvari :clap:.