View Single Post
Staro 16.05.2003., 22:04   #10
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Re: USB memory stick - HGSpot

Citiraj:
Originally posted by numa
Frend kupio 129 mb memory stick u Hgspotu. Nije radio. Dobio drugi na raklamaciju. Ni taj ne radi.

Drugi frend kupio 128mb memory stick u HGSpotu. Malo radi, malo ne radi.

Ja kupim 64 mb memory stick u HGSpotu. Ne radi. . Odem na reklamaciju. Dok sam cekao da komp izbaci moje podatka, klafrao sam sa sefom servisa i on mi je natuknuo da ta cijela serija memory stickova nista nevalja. Da njega nitko ne pita kod nabave, te da ih kupuju jer su najjeftiniji, i to od neke "less then reputable" firme, cije ime nije htio spomenuti. Znam samo da se bavi iskljucivo veleprodajom...

Zakljucak je, ne kupujte __NI U KOM__ slucaju memory stickove od HGSpota.

Ja sam si uzeo jos 256 mega rama umjesto sticka
vaaaaaaaaaau... koja novost ! ovak... ne želim mlatiti praznu slamu, ali znam o čemu pričam. Ako je Win98 u pitanju i imaš dobre USB drivere ovo nemoj čitati jer ne vrijedi.

WinXP se voli preseravati pa često instalira svoje USB1.1 i 2.0 drivere. ONI NE RADE KAK SPADA. to se najviše vidi kod stickova i diskova. Imaš li sigurno vlastite drivere za USB ? ako su za USB2.0 jesu li 101% dobri ? naime, još nisu izašli dobri driveri za USB2.0 tak da ono... treba se skrumpirati. Jeste li znali da ako imate krive drivere za USB2.0 često ni USB1.1 ne radi dobro ? Provjeri si. ako sam u pravu provjeri i kod frendova. Znam zašto govorim. Svakodnevno se susrećem s tim problemima i čak i danas ih ne uspjevam sa 100% sigurnošću riješiti.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote