View Single Post
Staro 18.05.2006., 16:52   #36
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Može, samo skineš driver za njega bez software-a...
Skini ga sa ovog linka
I onda njega raspakiraš i instaliraš ga "ručno", desni klik na my computer, devices i tamo di ti je 108-ica (ako su friški windowsi onda piše ARxxxx ili tako nešto) i onda drivers update. Ostalo znaš

A ako instaliraš software, pa ga "onemogućiš" ovako kako si ti rekao, onda mislim da ćeš imati problema

Uglavnom, friški XP + SP2 + drivers only za 108-icu + WZC i to je to

@gorki
Inače, kad sam stavljao friške windowse, instalirao potrebne drivere, nisam išao na nikakav "wizzard od windowsa za spajanje". Jednostavno sam postavio fixne IP adrese na USB 108-ici (ali to tu nije toliko važno) i onda ga enable-ao. Pojavi se onaj prozor od WZC-a i tamo refresham da mi pokaže wireless mreže i spojim se na svoju
I to je to.
A kasnije samo postavim da mi se svaki put kad enable-am mrežnu da mi se spoji na moju wireless ako je u dometu (a je, signal mi je na 95-100%). Kad sam gotov sa net-om, disejblam mrežnu.

SSID broadcast je i meni uključen, tak mi je svejedno dal mi ekipa vidi SSID ili ne, ko ga oće vidjet, vidjet će ga sa npr. Netstumblerom, postavio ja SSID broadcast na on ili off

EDIT:
Istina, ponekad vam se neće po defoltu pokrenut WZC, tako da morate pokrenuti servis preko control panela->administrative tools->services i dole na kraju je "Wireless Zero Configuration", dvaput klik na njega i ako nije pokrenut, puknete "start"

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 18.05.2006. u 17:07.
Vuco je offline   Reply With Quote