Nisam ni isao za tim da ti je ovo 3 post. Dobrodosla na forum.
Citiraj:
Autor crazy & evil
i da, imam još dva mala pitanjca! 
1. da li da obavezno kupim hard sa NCQ ili to nije toliko bitno?
|
Imho nije toliko bitno ali razlika u cijeni nje prevelika pa zasto onda ne uzeti sa ncq... E da i pazi da bude SATA2 (SATA300)
Citiraj:
Autor crazy & evil
2. da li svaka novija memorija ima one uccc čipove (iskreno nemam pojma što je to) al par ljudi mi je reklo da su bolje s tim i da takve kupim, pa me zanima! jer danas sam zvala i u jednoj trgovini kad sam pitala jel ta i ta memorija ima uccc čipove lik me pitao a kaj vam je to? hm...ne znam tko je onda glumpaviji on ili ja! 
|
To nek te jos manje zabrinjava. Uzmi taj corsair ili jos bolje Samsung/Super talent 1GB i svi sretni...
Citiraj:
Autor crazy & evil
i još nešto, ako će mi 7600 omogućiti savršeno igranje novih heroja, onda mi 7900 ne mi treba!  (ah, baš sam skromna)
|
Nazalost sa danasnjom optimiziranoscu pojedinih naslova covjeku se cini da ni dvije X1900XTX nebi bile dovoljne.

Ja na tvom mjestu ne bi dvojio izmedu te dvije kartice. Odlucio bi izmedu:
-X1800GTO oko 1800Kn
-X1900GT oko 2400Kn
-7900GT oko 2600Kn
-X1800XT 512Mb oko 2800Kn
Sa X1800GTO imas jako dobre perfomanse, dok tri potonje nude u bas svim naslovima stavljanje postavki na max, AA, AF i HDR... Izbor je na tebi... Ja volim dugorocno planirati, pa umjesto da svake tri godine posegnem u high end za 2500-3000Kn, svake dvije (ili svake) kupim nesto iz mainstreama 1200-1800Kn.