View Single Post
Staro 14.05.2003., 16:43   #8
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Prošlu subotu idem u Sloveniju, prijelaz Harmica, jutro. Naši puste bez da su pogledali, slovencima mahnem putovnicom, puste. Vraćam se tri sata kasnije, nova smjena... Imao mervera, trebam potvrditi, čekam pet minuta dok tip lupi tri žiga, još usporeno dolazi do auta i gleda stavke na računu jednu po jednu...ubit ... dolazim do slovenskog murjaka, on pregledava i provjerava na kompu putovnice, prometnu, vozačku, pita me zašto mi kočnice škripe...
OK, dolazim do naše granice, neka debela murjakinja mi pol ure provjerava putovnicu ("...preopterećen sustav...",j*** te sustav),ajd, prođem i dođem do lika koji me pita imam što za prijavit, kažem par sitnica, on kaže parkiraj sastrane, ide pregledavat auto, zajebava za nove gume (iako su prošle dobrih 1500 km), zavlači se ispod sica, otvara svaki pretinac... uglavnom predstava...nije niš našao, niti pozdravio...
POUKA: prošao sam tim prijelazom jedno 50 puta i nikad me nisu zaj***vali ko taj put, dapače prošlih 49 puta jedva da su me pitali jel imam što za prijaviti. Nema pravila...
Sky je offline   Reply With Quote