kupujem novi komp! Imam neku recimo polu-viziju što kupiti, ali me zanima i vaše mišljenje! ovako:
PROCESOR - AMD Athlon 64, 939, 3200+
MATIČNA - MB EPoX 9NPA3 ULTRA, NVIDIA nForce4 Ultra ili
MB EPoX 9NPA+ ULTRA, NVIDIA nForce4 Ultra, koja je bolje i zašto?
GRAFIČKA - prvo me muči koju uzeli Leadtek ili Point of view! a druga dilema je da li uzeti Leadtek GF 7600 GT TDH ili Leadtek GF 7900 GT TDH, odnosno ako je općenito bolji Point of view da li onda uzeti njihovu 7600 GT ili 7900 GT? Znam da je razlika cca 1000kn, i da je definitivno 7900 bolja, ali koliko bolja i da li 7600 može zadovoljiti potrebe najnovijih igara i igrica koje dolaze u naredne 2-3 god?
HARD - definitivno neki 200Gb S-ATA, ali zanima me koji je koja je vaša preporuka, koji se najmanje grije i što tiši je? maxtor, seagate ili možda hitachi?!
MEMORIJA - 1Gb Kingmax i s vremenom uzeti još jednu takvu plčicu!
NAPAJANJE - razmišljam o Power Suply FORTRON 500W ili možda TAGAN 420W Xeye! po vašem mišljenju koje je bolje? i zašto? ili možda neko treće?
KUĆIŠTE - razmišljam o CODEGEN midi tower 6099-CA, (BRIZA), 400W PSU sa 12cm ventilatorom (low noise)! ali me zanima kakva su ta kućišta Termaltake (da su tako skupa) i kakva su Chieftec kućišta?
to bi bilo manje više sve! i još samo nešto da li je potrebno još nekakvo dodatno hlađenje ili je dobro i bez! jer ne namjeravam ništa od ovoga klokirati i izvoditi nekakve egzibicije!

)