View Single Post
Staro 17.05.2006., 08:29   #398
daytripper
Ultrabitchinfast

daytripper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Primjer iz vcmila(čakovec). Ne da imam protiv njih nesto, ali eto...

narucim Samsung 20" lcd tv, treba mi za manju sobu, . Nazovem u ponedjeljak, narucim, sve pet. Zena mi veli da dodem u subotu po njega, da im onda dolazi kamion s robom. dodem u subotu, kad tamo nema nikoga, neki tip na izdavanju robe i to je to. Pitam ja njega za samsung, da ga podignem, a ovaj nema pojma, nikakav samsung nije dolazio. Otide u skladiste pogledati, nema, pogleda u komp, nista , nema narudzbe, tko tu koga za***************.....ava. Hvala, otidem doma, sjednem u auto, otidem u lokalnu trgovinu tehnike, kupim samsunga i hvala lijepa.

Hgstop(podruznica cakovec)

Gledam preko veba procesore, ima celeron 2.4, za 360kn, (northwood, jer nije pisalo da je D serija). Narucim ga, tip mi izlista ponudu, i veli da li obecavam da cu sutra doci po njega??, upitnik na glavi, doci cu,. Dodem sutra, isti tip, pitam za celera da li je dosao, a ovaj me gleda kao da sam pao s vedra neba. Nakon objasnjenja, sjetio se, uzeo celer, a ono D serija. Gledam ja to, i mislim si da li da uzmeme ili ne. Odlucim da ne necu uzeti, ipak pise na webu da to nije D serija. Tip gleda i stvarno pise da to nije D serija na vebu a i u centrali . Hvala lijepa, otidem iz trgovine.: goood :
daytripper je offline   Reply With Quote