View Single Post
Staro 16.05.2006., 12:48   #51
Marzd
Premium

Marzd's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor Isus
Policajac te smije BILO GDJE i BILO KADA zaustaviti. Ako ništa drugo veli rutinska kontrola. Ne pričaj o nečemu o čemu očito nemaš pojma. Način da mu pokažeš srednji prsti i onda se ideš bahtiti je krivi prostup, kao i ideja nemoj niš platiti, svi kenjaju da država ne funkcionira i onda se tak nekaj savjetuje, ma bavo!Tak će ziher profunkcionirati država.
A što nije malo u Ku*cu da te policajac smije zaustaviti Bilo Kada i Bilo Gdje, meni se to konstantno događa a nikad nisam skrivio i uvijek imam osobnu. Jedan put sam sjedio u autu na parkingu sa frendom i pušili cigarete, zaustave se pored nas u bijelom Golfu 3 i izlaze petorica njih u civilu i vade značke, pretresli nas kompletne (nisu ništa našli), pretresli auto kompletno (ono znaju oni gdje bi se moglo išta skriti, svugdje gledali i nisu ništa našli) a ja zapalija još jednu cigaretu i gledam...: roller : na kraju izmislili neku glupu priću bla bla bla da je bio neki ozbiljni zloćin i da mi odgovaramo opisu Kenj kenj laku noć i doviđenja.
Ok zaustavi me ako sam nešto za***************ao ili se ponašam sumljivo ali nemoj me zaustavljati bez razloga i to non-stop. A kad se vozim na posao (10 min vožnja) primjetim svaki dan 4-5 prekršaja, a di su onda....
Marzd je offline