A šta je s onim slučajem bilo kad su se policajci žalili da je kazna za pljuskanje i vrijeđanje policajaca 200 kuna?
Baš je bilo pred koji tjedan na TV da policajca možeš šljapnut po njuški i platiš samo neku mizernu svoticu.
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Okrenuli se i u potjeru zamnom,kasnije me pitao "sta vam je znacio onaj srednji prst?"
|
LOL!
I onda se čude kad im netko kaže da su glupi i da su svi oni vicevi neopravdani.
Aj, bar nisam jedini s prekršajima.
Jesenas sam jedan vikend "malo" popio, već se sve pozatvaralo po gradu, i dogovorimo se da idemo na benzinsku još po pokoju pivu.
Što je najgore, svi smo bili ko mački, al nisam divljao, polako ali sigurno, rekoh sam sebi.
I skrećem iz jedne sporedne na glavnu i vidim za 50 metara drotove kako zaustavljaju, naglo smotam za 180, i napucam gas do crvenog, škripale sve 4 gume.
Međutim, i s druge strane su bili...
Isto pametnjaković ide mene pitat "a što ti je značilo to škripanje".
No to je manje smiješan dio, jer nit sam imo pojas, a nisam baš ni najsjajnije "istupio iz vozila", nego sam se malo podbočio i rukama kad sam ispao iz auta.
Ybg...napuho sam 1.96, dobio kazni ko u priči, al sam sretan samo zato što mi se niš nije desilo. Više ne znam da bih takav sjeo u auto.