View Single Post
Staro 15.05.2006., 21:22   #22
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Za omalovazavanje sluzbenih osoba,gospona policajca i to 2

Inace,radilo se o mom srednjem prstu,uperenom prema dvojici policajaca

Vozio sam i prestizao kamion,koji btw nije imao nikakvu ceradu a pun krupnog tereta,nedaj boze da mi nesto sleti na haubu,iz suprotnog smjera naletili policajci,blendaju i trube...reagirao sam kao uvijek,samo sam zaboravio da nisam na motoru Reakcija je bila afektna,odmah srednji prst i to onako,debelo i fino uocljivo : finger :

Okrenuli se i u potjeru zamnom,kasnije me pitao "sta vam je znacio onaj srednji prst?" Ja rekao neznam o cemu pricas,on meni "ja vama nisam TI nego VI",ja rekao dobro,i dalje neznam o cemu pricas,i tu je razgovor zavrsio recenicom "zavrsio sam s vama razgovor,vrlo ste drski i nekulturni,dobit cete krivicnu prijavu za omalovazavanje" : boxers :

Bas me zanima kako ce dokazati na sudu : Machineg

Inace,kolika je to kazna?Naravno da ne placam,ali me cisto zanima...jos nisam prijavljen za to nedjelo
Nisi dobio krivičnu je rtakva prijava NE postoji, dobio si kaznenu prijavu. ww.nn.hr i potraži kazneni zakon.

Neposjedovanej osobne je prekršaj i slijedi prekršajna prijava, te kao takva ne predstavlja povredu kaznenog zakona, ako mene pamčenje od učenja KP-a dobro služi ovo kaj si ti napravio je također prekršajna prijava, a da inače ja se s takvim ponašenjem uopće ne bi hvalio jer samo pokazuje tvoj kućni neodgoj. Dobio si defakto kaj si i zaslužio, inače na sudu je tvoja izjava protiv njegove, uz to on ima svjedoka, kojeg ti nemaš, polazi se i od pretpostavke da ti ne bi pisao prijavu ako nisi tak nekaj učinio, te riječ službene osobe tu ima veću težinu. Da si bio malo ljubazniji i nekaj prosrao a ne se bahatio ne bi to tak završilo. Njih je dvoje ti si sam, pay up pal.

riječ je pravnika.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline