Citiraj:
Autor G0RKI
Upravo zato... da se dobar glas procuje...jer bi ih u suprotnome debelo kostalo..sve da i posalju par diskova od 500Gb ostecenoj osobi opet ce ih manje kostat nego zao glas koji ih moze pratit ako to ne napravu...
A ovako ubiju dvi muhe jednim udarcem ;zadovolje kupca i reklamiraju se.. pametno/lukavo naravno!
E to ja zovem dobrom reklamom! 
|
Hehe, dobar glas se pročuo sve do Hrvatske

Yup, imaš pravo debleo bi ih koštala antireklama. Sjetio sam se imena magazina, PC Magazine se zove

Anyways, tamo gdje hvale i kude trgovce PC Magazine se bori za oštećene kupce. Zovu trgovine,šalju mailove i sve ostalo kako bi pravda bila zadovoljena. Zar nekoj tvrtki treba članak u kojem piše kako nisu odgovorili 3 tjedna na mailove, nitko se nije javljao na telefone ili bio bezobrazan i bezobziran? Kad to pročitaju ljudi, čisto sumnjam da će netko ići kod njih ikada više.
Slažem se s tobom, super reklama ali je ujedno i korisna onome tko je dobio dva Tracera hehe
Citiraj:
Autor nino5
Hard je kupljen u Italiji, samo ga treba pravilno zapakirati po uputama na njihovom sajtu i poslati. Nisam siguran da bi tako prosao da sam odneso u Italiju u shop gdje je kupljen. "Sigurno" bi dali 300 giga hard, mos mislit :clap:
|
Uh,kako da ne

. Dakle, pamet u glavu i slat preko pošte