View Single Post
Staro 15.05.2006., 21:14   #6
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor G0RKI
Upravo zato... da se dobar glas procuje...jer bi ih u suprotnome debelo kostalo..sve da i posalju par diskova od 500Gb ostecenoj osobi opet ce ih manje kostat nego zao glas koji ih moze pratit ako to ne napravu...
A ovako ubiju dvi muhe jednim udarcem ;zadovolje kupca i reklamiraju se..pametno/lukavo naravno!
E to ja zovem dobrom reklamom!
Hehe, dobar glas se pročuo sve do Hrvatske
Yup, imaš pravo debleo bi ih koštala antireklama. Sjetio sam se imena magazina, PC Magazine se zove
Anyways, tamo gdje hvale i kude trgovce PC Magazine se bori za oštećene kupce. Zovu trgovine,šalju mailove i sve ostalo kako bi pravda bila zadovoljena. Zar nekoj tvrtki treba članak u kojem piše kako nisu odgovorili 3 tjedna na mailove, nitko se nije javljao na telefone ili bio bezobrazan i bezobziran? Kad to pročitaju ljudi, čisto sumnjam da će netko ići kod njih ikada više.
Slažem se s tobom, super reklama ali je ujedno i korisna onome tko je dobio dva Tracera hehe
Citiraj:
Autor nino5
Hard je kupljen u Italiji, samo ga treba pravilno zapakirati po uputama na njihovom sajtu i poslati. Nisam siguran da bi tako prosao da sam odneso u Italiju u shop gdje je kupljen. "Sigurno" bi dali 300 giga hard, mos mislit :clap:
Uh,kako da ne . Dakle, pamet u glavu i slat preko pošte

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote