View Single Post
Staro 15.05.2006., 18:11   #85
replace
Registered User

replace's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
ja cu samo nadodati za ove gore koji su me spomenuli - jedan veliki LOOOL po ko zna koji put opet i od mene i od svih i na hrpu texta bezveznoga,neinteligentnoga,inace one svoje frustracije si doma iskaljuj a ne tu neznalico sramotna placljiva,inace bosnjak je nasao klub tako da njemu repka netreba,buljat on je onaj igrac 24 u repki koji ce uci ako se ozlijedi netko tako da nema koristi bas,a modric netreba komentar sve je pokazao kroz cijelu sezonu,a isti taj nikica nije htio biti 24 igrac u proslome velikome natjecanju,toliko o karakteru kad mu tatica nije bio izbornik,a mora se preko repke prodati a ni tu ne briljira,igra cijelu sezonu katastrofalno,njega stimac negura????slazem se s ovim gore da netreba raspravljat pa neka tako i ostane neka se obrazlozi argumentirano,modric vam pase sad,kad je usao u igru prvi put za repku protiv argentine i zasjenio neke,a nije igrao na prirodnoj poziciji tada,sta se bojite da eduardo ne zasjeni tako nekoga,a da nije odigrao modric tada jeli bi ste ga zvali sad u repku????? LOL zadrti mislim da biste ga sad pljuvali kao eduarda.tko kaze da mora igrati u prvih 11,jer i da neigra u prvih 11 skupio bi iskustvo,na velikome natjecanju je ipak s puno dobrih igraca,a kao buducnost treba biti nase repke,kako??? a u skoro svim reprezentativnim akcijama mladje i starije selekcije je sudjelovao... jel ga gurao i tada netko ???

Zadnje izmijenjeno od: replace. 16.05.2006. u 03:24.
replace je offline   Reply With Quote