View Single Post
Staro 15.05.2006., 16:38   #83
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
pa kad se slazes koji se ********************c snjima prepires ispadas gori nego oni,jesam ja napisao gore ajmo argumentirano razgovarati o repki kakvi klubovi??? daj za***************ite to vise,obrisite te ***************ene postove gdje se spominju klubovi i di jedan drugoga pod***************avate,neke placenike spominjete koji ********************c radite?? pa boysi i torcida su isli zajedno prije pa sad neidu,neide ni armada,o cemu vi pricate animozitet je preveliki naspram svih gradova i ovako i onako,sta radite covjece??? ako vas zanima neki ********************c o repki onda pitajte bio sam s repkom na gostovanjima svugdje znam kako sta djeluje,tu ima hrpa nepotrebnih i zacudjujuce sramotnih informacija,kao svi napisemo repka je svetinja i onda na kraju svadja i s ovim ste sve zasrali gore,i na kraju je sve ispalo na prepucavanje izmedju klubova i trenera kako obicno uvijek zavrsi,pa sta radite onda ni necemo igrati hnl i necemo gledati nogomet i igrati ce u repki samo oni koji igraju vani i to je to.bit ce mir u kuci i sve 5 suticemo svi ko pickice! opet se svelo na to odakle je tko,ma sramota!
koji igrac treba koji netreba? ako netko kaze niko netreba ti reci da mislis da treba i dovidjenja ako neko veli da je pajcek onda pusti ga na miru to je rekao i bok,ti iznesi svoje misljenje a ne ovakva prepucavanja debilna,spominje se kuze??? zasto? usporedjivanja neka klasnica i da silve??? cemu??? odakle to ?? pa pogledajte do kuda ste dosli koda se igra ***************eni derbi i svi se koljemo na netu bezveze! a repka je svetinja? dali je svetinja? meni je!

Member of PCE 100+kg demolition squad

undo je offline   Reply With Quote