View Single Post
Staro 15.05.2006., 16:08   #1
mat
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
žestoki problem

evo ovo bi samo prikaz bio
stvarno neznam sto se dogada
evo opisa:

ove crvene crtice gore sto vidite u safe mode-u se pojavljuju svako malo. nekad manje, nekad vise ali ako ih ima pocinju vec sa samim boot screenom windowsa. uz to mi nekad (sve cesce) jednostavno nestane slike. komp najnormalnije radi ali jednostavno nema slike i ne zeli se slika upalit, resetiram i oke, al onda opet
a nekad zna ostat slika ali sve zablokira, jednostavno zablokira
i to se dogada kad mi je memory usage niti 300Mb.
memtest je ok, ewido, hijack this, nod32, ad-aware, registry mechanic - sve super!
jednostavno neznam sto da vise radim s tim. velim, malo je normalno, malo UBIJA u pojam. da je serverski komp bas bi me bilo briga jel ima slike ili nema ali nije nego je moj osobni na kojem provodim cca 10h dnevno pa mi bas i nije svejedno
konfa iz siga, problem je tu od pocetka (da od onda kada je kompletno provjeren u servisu i vracen mi nakon cijele one afere u onom topicu na neznam koliko stranica, ako vam jos nije poznato evo hint - distanceri! )

ispricavam se na konjskom postu ali htio sam sto detaljnije opisati problem. sada se samo mogu nadati da ce neka dobra dusa znati sto mi je ciniti... (ja sumnjam na grafu buduci da je ati a chipset je nvidia. kad sam uzeo plocu morali su mi preflešat bios jer je bio problem bas s grafom, nije jednostavno htjela raditi na defaultnom. al opet, kako grafa moze zblokirati komp? i opet, znate i sami da je svaka komponenta detaljno pregledana u servisu one firme...)

hvala
mat je offline   Reply With Quote