Ma pusti ga covjek nezna sto se dogada izvan okvira HNL-a. Nije ni svjestan kakva je razina pojedinih liga, kakav se nogomet tamo igra, te kako igraju nasi igraci. On bi uzeo Novakovica koji ima jednu dobru sezonu HNL-a u reprezentaciju i gotovo nikakvog iskustva europskih utakmica, znaci Cico je trebao ici eksperimentirati na SP sa Novakovicem, Eduardom, Vugrinecom, Rapaicom nakon sta je izgradio momcad kroz kvalifikacije i s njom postignuo odredeni rezultat. Takoder ne govori umjesto koga bi svi ti novaci usli u repku i kako bi momcad promjenila nacin igre da odgovara njima ili njih uklopila u dosadasnji sustav? Jedino spominje Niku i Cicu kao glavne krivce za sve? A sto je to sve? To sta smo se plasirali na SP? Jesu li krivi za to? Ili za to sto eto covjek racuna na momcad koja nas je dovela do SP-a pojacanu sa Modricem jer je decko vec na debiju pokazao koliko je dobar i da se moze uklopiti u momcad.
Ali evo ja sam neznalica jer mislim da Vugrinec, Rapaic, Knezevic i Novakovic ne pasu repki jer je ona vec izgradena oko drugacijih igraca te da se Eduardom nije htjelo eksperimentirati vec su izabrani provjereni napadaci. To sta neki neznaju npr. di je ove sezone igrao Club Brugge i o kakvom se klubu radi te kakva je snaga Belgijskog prvenstva to je njihov problem. Nogomet se igra i izvan Hrvatske.