View Single Post
Staro 15.05.2006., 14:50   #76
Andeo
Premium
Moj komp

Andeo's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor replace
,nemjesaj klubove prica se o repki a jucer si vidio ko je zasluzio a ko nije.
Ovaj dio rečenice mi je ful jak. Pa šta po jednoj utakmici sudiš o igračima? Kako usporediti igru Nike Kranjčara na utakmici u kojoj nitko od Hajdukovih igrača nije uspio zapucati na gol (osim njega)? Pa pogledaj malo gdje on igra a gdje igra Da Silva i u kakvoj je formi Dinamo... Pa Hajduk je u onome stanju kao Dinamo prije 1god. igrači nemaju niti toliko samopuzdanja da mogu izvesti dva dodavanja, prošle godine su Dinamovi igrači izgledali smješno na terenu a danas bi trebali imati četvoricu u reprezentaciji. A ako čemo po jednoj utakmici suditi o igračima pogledajte samo sve minute koje je Bošnjak igrao u reprezentaciji, čovjek djeluje totalno izgubljeno na terenu, da ne kažem da smiješno izgleda ali to je sve stvar uigranosti i nastupa i vjerujem da če se na pripremama i on uigrati sa ostalima.

Vidim da pojedinci i dalje zamjeraju Kranjčaru šta je otišao u Hajduk. Ja ne kužim čemu takva zadrtost. Isto tako čemu tolika mržnja između nazovimo ih navijačima Dinama i recimo Hajduka. Šta ima logike da se Kohorta i Armada onako brutalno potuku bez razloga ili je to iživljavanje neizdrkanih pojedinaca? Ja navijam za Hajduk ali nema te utakmice koju igra Rijeka, Dinamo ili neki drugi naš klub u Europi a da ne navijam za njega. Ja sam odlazio sa frendovima iz Armade na utakmice Hajduk - Rijeka i međusobno se za***************avali ovisno o rezultatu ali bez ikakvih tenzija, ovo je ipak samo sport a ne da se događa sve ono poput napada na Bonačića. Kad je Hajduk igrao u Europi islo nas je par iz Torcide i Armade zajedno navijati u split. To se zove ljubav prema nogometu i sportu a sve ovo ostalo je primitivizam i izivljavanje na tribinama. Sta vam je netko skrivio jer se rodio u Splitu ili Zg da morate ulaziti u sukob s njime samo zato jer kaže kaj a ne što? Znam da to izgleda OT ali činjenica je da Niku mrze BBB jer je otišao u Hajduk i žao mi je ali ne vidim kako objektivno mogu sagledati njegov poziv u reprezentaciju.

Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 15.05.2006. u 15:03.
Andeo je offline   Reply With Quote