Citiraj:
Autor replace
hehe frende sve si rekao s tim filmicem : goood : : goood : : goood : : goood : : goood : : goood : eto toliko...a sad su mi najbolji ovi koji se nadovezuju na to kao a di su promasaji heheheheh ajme majko ajme ajme kakvih ima sve ljubomornih,e.t kad se otrijeznis pogledaj video klip i sve ti govori a radi se samo o jednome igracu a ti idalje tvrdi suprotno a kolko ih jos samo ima,samo ti cmizdri za nikicom i cugaj s pijanciom dobro ti je gore ovaj napisao LLOOOLLLL
|
Prvo- evo ti kad volis gledati filmice. Meni to netreba ja sam to vec vidio:
http://www.youtube.com/watch?v=9-nnKkt578E
Zasto sam spomenuo Cicu i pijenje? To je bilo namijenjeno Bubbi ali i svatko tko ima IQ iznad granica retardiranosti je razumio. Meni je samo zao casspera i
replace. Sve vam moram slovkati i objasnjavati, a ni tad nerazumijete...
Takoder moram vam se ispricati jer vas je vidim moje misljenje duboko dirnulo i rasplakalo, ali eto, valjda cete s godinama spoznati da svatko ima drugacije misljenje o nekoj situaciji, a necete ostati u uvjerenju da 4 milijuna ljudi dijeli vase misljenje. U suprotno mogli bi se razocarati u zivotu.
Svojim postovima ste meni, a i svakom imalo inteligentnom covjeku objasnili kakvi ste znalci, kakva vam je razina komunikacije i IQ.