View Single Post
Staro 15.05.2006., 08:38   #73
Andeo
Premium
Moj komp

Andeo's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
NEVJEROVATNO!
Tolika hajka na izbornika za nista, za poziciju igraca koji nece najvjerovatnije niti jednu minutu odigrati. Dakako to se moze desiti samo kod nas jer je poznato da mi nemamo jednoga izbornika nego 4,5 milijuna izbornika koji misle da su najpametniji. A Mamić, dajte molim Vas koji ozbiljni čovjek bi njega i komentirao? Izbornik ima pravo da povede one za koje misli da su mu najbolji a ne one koji novinari guraju ili Vi želite.

Sada se neki bune zato jer su "samo" 3 igraca iz Dinama a podsjetiti cu Vas na zadnje koeficijente koji su mjerilo jeacine neke lige i poziciju na kojoj je HNL. Govore neki zadrti pojedinci cak da je Da Silva bolji od Klasnica?! Covjeka koji postigne 15 golova u Bundesligi koja spada medu 5 najjacih na svijetu i igra u klubu koji nije uvjerljivo prvi usporediti sa igracem koji da 20golova u ligi gdje je dinamo 20bodova ispred svih? Neki zadrti u Rijeci isto to govore za Vugrineca, da je bolji i od DaSilve, Bosnjaka, Klasnica,Olica itd. Opet Vam se realnost prosudbe pomutila? Sada je pijanac Kranjcar kreten nekima a istima tima pijanac i ovisnik o kocki Kuže je idol. Mislim stvarno kakva nepristranost. U svakoj normalnoj zemlji obicaj je da se po izborniku pljuje nakon neuspjeha a ne nakon mozda najboljih nasih kvalifikacija ikada i vaznog natjecanja to je cista sabotaza reprezentacije zbog pojedincanih interesa Mamica. Svi koji tvrde Niko mora igrati u reprezentaciji da se proda a isto to ne vide za DaSilvu, Bosnjaka ili nekoga drugoga koga zbog istih interesa gura Mamić očito imaju problema sa zdravom pameti.

I za kraj mislim da je vrijeme da se konacno okanimo takvih plitkih rasprava i navijamo za Hrvatsku.

Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 15.05.2006. u 08:53.
Andeo je offline   Reply With Quote