You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Autor atjeroid
mozemo mi kukati do sutra o tome imal li cico pravo ili nema, ali jedino se njegova rijec gleda i racuna. sve kaj mozemo napraviti je zazeljeti nasima srecu i cim bolji palsaman.
|
tako je popis je napravljen narod ga nemoze promijeniti,idemo na sp i zelim im sve najbolje neke stvari nestoje ali sta je tu je,a sad da se nadovezem na niku kranjcara ako hocete istinu sad cu vam je rec ta istina mozda nije za net ali evo vam,niko dolazi u udrugu i kune nam se kako nikad nece prijeci u hajduk da je to ovakav,onakav klub,cmizdri ko curica,mi mu dajemo potporu na tome,mamic nije veci od dinama niti ce ikada biti,cim je poceo losije igrati preseljen je na klupu i normalno nije mu pasalo,doteglio je dinamo u ligu za opstanak a mogu reci slobodno i hajduk,nakon sto nam je lagao u oci sve sta onda misliti o takvome igracu???? zove ga ciro u vartex on nece zove ga prosinecki u zagreb on nece,bilo gdje je mogao ali ne on slaze svim u oci i odlazi u hajduk,mogao je u dinamu ostati nije htio eto to vam je istina tako da on nije nikakav svetac nisam do sada pricao o tome slucaju ali evo vam cijela istina jer mi je vec pukao film kako je on svetac kojega su otjerali,on je sam mogao birati oce li igrati ko musko ili ko pickica i sjediti na klupi sta nije ko faca ostao i odradio pripreme i ko pravi kapetan dinamo dignuo,nego pobjegne u hajduk koji je prvi bio da se proda lakse, pa sad mi recite ko je u pravu??? i on i dalje govori ponosan kaj je purger?? mos misliti... sad mu pasu rusija i ukrajina prije mu nisu pasali,normalno kad se nemoze prodati sad momentalno,kaj uopce spominjete ovu budalu mamica,a ostali ljudi sta pricaju ajde njih citirajte malo, nego ste vidjeli ovu budalu na televiziji i svi se sjatili na njega koda je on jedini u hrvatskoj koji je to rekao,ma koga briga za mamica.Pa pricamo o repki ko zasluzuje,a ko ne biti u njoj.vidjeli ste sve u subotu.......ko je bio je vidio iz prve ruke ko nije niti nece,tako da molim da argumentirano razgovaramo ovdje,a ne kako je neko cuo od nekoga nego reci ako si vidio iz prve ruke i to je to a ne bljezgariti i pisati ono sta je neko vidio na telki,tu vam je napisana istina,a istina je i ona o zvezdi gore sta je napisao zond oko cice.ali nemjesajmo njega u ovo,inace video klip sve otkriva ko je i sta je dudu on je buducnost ali sta cemo potratiti i toga dragulja pustiti ga da debitira s 30 godina ...sta moramo sve raz***************ati u startu,slusati novinare i takve tipove koji ce soliti pamet o nekome,kad ti se cijeli stadion digne na noge i kad osjetis drukanje protiv nekoga ili za nekoga e to je to,narod nemozes prevariti,nisu mogli ni prije kad je bila croatia niti ce sad,a znamo kako se slagala repka prije.....sta narod i nakon takvih sranja nema pravo glasa bez obzira na uspjehe,e pa pisite slobodno sta vas je volja,je i croatia je bila 4 puta zaredom prvak hrvatske ali mi se neponosimo stim nikad!!! e pa molim lijepo procitajte malo bolje moj post i recite jeli grijesim u necemu ja mislim da ne,saznali ste i neke nove informacije koje nitko nije ni znao dosad...zasto mijesamo odmah smradove tipa jezica,mamica,fiorentinija ko su oni uopce??? obicni komadi budala,zasto mijesamo maximir,poljud,kantridu,pricamo samo o repki i to SAMO O REPKI da sto bolje prodje na sp,ajmo pricati di smo tanki? na kojoj poziciji? sta nevalja? koji sustav igrati? pa normalno da fale neki igraci ima nezadovoljnih pa cijeli dan vam trube na radiju i televiziji svi zivi pa prestanite vec stom budalom mamicem,mogao se bilo tko pojaviti na telki i to rec nebi ga se zamijetilo uopce,narod se nemoze prevariti kad ti 40 000 ljudi na stadionu druka za tebe ili protiv tebe onda znas o cemu se radi ... sta svi zaboravljate kad se legendarnim avatrenima fuckalo gdje god su igrali,bobanu,sukeru,asanovicu,pa asanovicu su na zadnjoj oprostajnoj tekmi u maximiru i poljudu svi zvizdali,bobanu isto kad su bili u repki,sukeru,ladicu koji nas je spasio na sp 98,soldi,jarniju ...... sta jel se toga sjecate bili su face vec u cileu 87 s bivsom jugom, kad su osvojili sp mladih,suker najbolji strijelac a prosinecki i boban najbolji igraci ,sad se nekoga sineka proziva i to je odjadanput fantazija a nije ni do koljena ovima niti ce biti ikada,a sta kad se proda van,e onda kad ga vani isklesaju ovi u 2 sezone,e neka onda pokaze sta moze,pa on se loncarevicu smijao u facu kad mu je ovaj rekao da trci krugove poslije treninga jer je imao viska kilograma i kakav je to karakter???,bonacic je to rekao u kontekstu isto i kod njega je radio tako,zna i on dokuda moze izjave davati i znamo sta mu se desilo nazalost,pa tu su veliki interesi on se mora prodati pothitno ovu sezone,dao bog da odigra za repku kao zidane 98,ali s ovakvim stavom to nemoze.....ljudi nemozete zivjeti na staroj slavi kako ste nekada igrala i da vas se tako poziva u repku,pa tokic je slomio rame nespreman je odmah automatski se zove drugi igrac cemu njega na popis onda,ovo je samo on recimo,njega sam spomenuo bezveze,mozda netko nece skuziti zasto sam ovo napisao ali ima ljudi koji kuze o cemu se radi,repka je svetinja ali nekima nije jednostavno mjesto tamo ,pa zato postoje pripreme da se svi igraci prilagode stilu igre i da se vidi kako koji funkcionira,ali postoje visi interesi....ja sam prije nogomet trenirao,trenirao sam dosta dugo znam neke mlade igrace,i neke starije i govorim vam cinjenice,mozda sam udavio s textom neke mozda i nisam ali mi ni u jednome trenutku nije namjera pljuvati po repki,jednostavno neki nezasluzuju u njoj biti,nemorate se sloziti s smojim misljenjem niti to trazim od vas niti s ovim textom se nemorate sloziti mozete me popljuvati i sve napisati o meni sta vas je volja,ja sam vam samo cinjenicu i istinu i samo istinu iznjeo na vidjelo,zato i govorim idemo pisati argumentirano o svemu i samo repki i njenoj buducnosti pustite klubove i smradove oko njkih na miru....inace da silva je bio noc prije na popisu a ujutro je nestao s njega.... nije samo on u igri kako sam rekao vec zato ponavljam argumentiranom raspravom sve se moze rijesiti...moze se doci do nekoga zakljucka uglavnom manje vise se svi slazemo oko nekih stvari ...ima par pojedinaca koji se neslazu i dobro sta sad to je njihovo misljenje koje se ne poklapa sa vecinom i nek misle tako...dosad su bili argumenti kolko tolko u redu sta se tice svega ali nemojte samo pisati i spominjati neke smradove i klubove to nikoga ne zanima kad je repka u pitanju...
Zadnje izmijenjeno od: undo. 15.05.2006. u 02:18.
|