View Single Post
Staro 14.05.2006., 23:57   #66
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Po meni je najjadnije kaj se moglo desiti j da se ova primitivčina mamić javio s optužbama da cico Dinamova devetka kojem je dinamo u krvi, da se on osvećuje dinamu. kakva budalaština.
Da se razmemo meni je dianmo u krvi volim taj klub i dosta godian sam proveo na sadionu vidio sma igarti i Boaban i Šukera i Shalu, uzimali su mi se šalovi i zastave jer je pisalo dinamo na njima, no ovog primitvca Mamića ne mogu smisliti.

Prvo je otjerao da otjerao niej Niko soslo otišao u Split, kaj smo svi to zaboravili, d aistina bio je bucko dok je igrao tu al cijel momčad je bila zaqurac i igrali su SVI užasno.

Da Silva? Igrao je jednu prijatlejsku za repku i sad njega furat a ne Šerića koji je iskusniji a u defanzivnom srednjem redu smo tanki, sorry po meni to ima smisla.

Treće napda,
Pršo, Olić, Klasnić, Balaban, Bošnjak.

Veli se da se klasnić izpromašivao možda i je al je i zabio Argentini a i on odvlači dosta pažnje na sebe i otvara prostor za druge napadače.

Mamić nek se fino vrne an svoj kamenjar a prije nek vrati svu lov kaj mu je stari DFT dao. Imao sam priliku prije 10 god upoznat sina mu i ženu, i edino kaj mogu reći Primitvčine!

Ajmo sad ne unositi nemir u repku jer je to zadnje kaj treba!

Ako useru SP onda s emože kritizirati.

no jedno mi nije jasno čemu cicio pederu? kaj je sa djedan obični dotepenec veći purger od čovjeka kaj je dinamovo dijete kaj je iz purgerske familije kaj je to zaslužio?

Niej ni čudo d apored seljačina tipa mamić Boban ne želi ni prismrditi hr.nogometu jer da želi mamić i njemu slični bi s ebrzo okomili na njega.

VUga i Miki? mogli bi pomoći no d aim prva tekma bude SP? a danetko tko je igrao kvalifikaciej ispadne? NE!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote