Citiraj:
Autor E.T.
I ti si skroman pa mislis da tvoje misljenje dijeli 4 milijuna Hrvata.
|
Da. Osim tebe, Ciceka i par ostalih mentalno upitnih ili interesom ponukanih individua. Opet ti kazem, mozda ti znas nesto sto mi ne znamo, no meni jos uvijek racunica od 4 asistencije i 3 gola u 2880 minuta nije jasna. Zapravo, bila bi mi da je Nikolaj na golu. Kako on igra nekakve pozicije koje je Cicek izmislio a teze ka napadu, ovo je jednostavno beyond me...
Citiraj:
Velika je razlika izmedu misljenja o Niki medu Dinamovim navijacima i ostatku Hrvatske.
|
Ja nisam Dinamov navijac. Shvatjas li ti razliku izmedju kluba i reprezentacije?
Pitaj se zasto covjek ciji je radijus kretanja 20 metara po terenu i to brzinom babe u najboljim 90ima igra za reprezentaciju, kad postoji toliko igraca koji ga mogu neopisivo bolje zamijeniti.
Citiraj:
Pitaj bilo kojeg navijaca Hajduka sto misli o Kranjcaru jr., a vidjeti ces da slicno misljenje ima i veliki broj Osjecana i Rijecana.
|
Da, naravno da imaju. Da je mali kreten, i da s njegovim igranjem nemaju veze sportski kriteriji, nego neke stvari koje su zabranjene na ovom forumu... No ti, ET, veliki sportski strucnjace, uzivaj u majstorijama Nike K. Jer cupkati na duljini promjera centra 90 minuta nije lak posao...