Citiraj:
Autor E.T.
Ti si taj dijete drago koji je nogomet jedino igrao i vidio na plejstejsunu. To je ono cudo koje si ti reklamirao kao najmocniju masinu na planetu s kojom mozes sve za razliku od wintela. Odi pricati o necemu o cemu nesto znas (a znam da ti je to tesko pronaci) ili odi davi nekog drugog sa svojim biserima...
Na casspera se necu ni obazirati. Njegovi postovi zasluzuju jedino LOL kao odgovor.
Evo Bubba i cassper je slican tebi. Totalna neznalica koja ne zna iznositi svoje misljenje bez vrijedanja. A ionako nemozes drugcije nego vrijedati kad nemas argumenata za konverzaciju.
|
prijatelju ja tebe nevrijedjam ti nisi kriv sto si neznalica u nogometu,a od ovih svih ljudi ovdje si dobio jedan veliki LLLOOOOOLLLL eto toliko od mene,opet me krivo interpretiras i izvlacis neke recenice iz konteksta ako ti je tako lakse samo nastavi i lijeci neuspjeh i kuni se u pajceka,ako si ti kao i ja za repku da je svetinja zasto polariziras neke dijelove hrvatske.. repka jej jedno,a klub drugo,definitivno bi uzeo runju,vugrinca imas kao polivalentnoga igraca u vezi i napadu,imamo rijecke bokove jedne od najboljih u drzavi,kad ce trebati stizati rezultat kaj mislis da bu pajcek to mogao,e nebude to mogu trenutno samo modric i vugrinec zajedno u paru napraviti, eto ti odgovor na onaj tvoj roman neobjektivni,i to samo iz nase lige .....iz nasega dvorista... LOL tamo zivis i neznas ko ti igra u vlastitom pogonu ljudi su inace u top formi za razliku od nekih ..