Tema: Moje isprike
View Single Post
Staro 14.05.2006., 17:26   #14
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
da bila je slušaona i nekaj sitno ljudi..dan je bio odlicno poceo..nakon toga prema mocvari...uletavaju neka dva lika i pocnu srati frendu i on ih od***************e i ode (picka) te nakon toga pocnu srati meni i ja se suprotstavljam...link se dize..ja skidam debelu majcu te ga pozivam prema sebi..lik odustaje..pocne nes dobacivati (nekaj za pusacka usta) zderem se "na koga si to mislio mater ti mrtvu je***, bila je moja draga s nama)...kaze na frenda...lik isto suti ko zaliven...izlazimo iz busa...likovi da ce za nama..stanem ispred busa i milo ih pogledam (odustaju) ispred mocvare jos nekaj pijemo dolazim unutra...ok fino..cool...malo pog zagrijavanje...malo ljudi..onda se skupilo ekipe...pog pog pog...i odjednom osijetim ***************eni pritisak u nozi te pada (nikad jos nisam pao u pogu)..te osijecam kvrc...nakon toga odmah idem doma..krvnicki boli..jedva hodam...za 1,5h dolazim doma...skidam marte i zalim sto nisam zabio ona dva lika..nogu pod hladnu vodu..popijem vode...i pojedem nekaj pizze kaj je bilo ostalo od rucka..cura i ja idemo spavati..budim se i eto "buhtle" na gležnju...cujem staru i neku njezinu glupavu frendicu "da da stavi mu crvenog luka na oteklinu pomoci ce" pocnem se derati iz sobe da nek ni ne pomislja i nek mi da leda..ok...stavljaju mi crveni luk i naravno da ne pomaze samo smrdi..idem na hitnu..tamo neka krava vrti jednu te istu pricu u krug...zena si je shebala stobalo te joj je doktor isao namjestati kost..ona se onesvjestila lik je pomislio da je nekaj gore i slikao joj kicmu..i zena se zali da je to bilo nepotrebno jer nju boli noga (glupaca) nakon toga se neki lik (kreten) ide srati stvarno ok doktoru jer je covijek otisao nekaj pojesti tj.bio je 30ak minuta na pauzi.i evo me doma..oteklina se smanjila..pa skoro da vise i ne boli...mislim da sam ziv do petka...tada skidam langetu..khm..paaa mozda i svratim do bakine kuhnje
Hamm je offline   Reply With Quote