View Single Post
Staro 14.05.2006., 17:21   #39
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor cassper
kad nisi zadrt cemu uopce komentiras onda mamica,sta ti smeta kaj sam rekao istinu ?????
Ja sam se nadovezao na post od Tomy no.1 i Mamica sam istaknuo kao primjer (mogao sam staviti i Jezica ali nije on jucer "plakao" na tv-u i proklinjao
obitelj Kranjcar i Cicu, koji je legenda Dinama i hrvatskog sporta u cjelini) zbog toga sta jedan igrac koji realno, TRENUTNO, nije kandidat za prvih 11 jer prednost imaju igraci koji su se dokazali vani, nije na popisu i govorio o zavjeri protiv Mamica (kojoj to zavjeri kad su pozvani Bosnjak, Modric i Buljat?) jer je on prodao Niku.

Citiraj:
Autor cassper
kako to da nevidis vugrineca i da silvu u repki po cemu to???
Ja ih vidim medu kandidatima ali kad moras prijaviti 23 igraca onda moras uciniti i neke kompromise da imas dovoljan broj igraca i rjesenje za sve pozicije. Ako nisi primjetio Nizozemci nisu pozvali Roya Makaya i Davidsa jer im ne treba toliko napadaca a zakljucili su da imaju dovoljno veznih igraca i da za njihov nacin igre Davids ne pase. Nije bitno tko zaluzuje u reprezentaciju. Neke reprezentacije imaju 5-6 vrhunskih napadaca koji svi zasluzuju dres reprezentacije ali neki ce propustiti SP jer je izbornik odlucio da je 4 ili 5 napadaca dovoljno te je morao odabrati od ponudenih koji im mogu sto vise ponuditi/pasati te pokriti i neke druge pozicije.

Citiraj:
Autor cassper
sta olic i balaban zasluzuju poziv,seric i didulica zasluzuju poziv? vranjes? leke?
1. Olic je bio najbolji strijelac prve HNL u Zagrebu i Dinamo i s njima prvak Hrvatske, osvojio je dva prvenstva sa CSKA i zabio oko 50 golova u Ruskoj lizi. Brz je i eksplozivan ljevak, sa iskustvom jednog SP i EP iza sebe. Ima svojih nedostataka (imho dosta) ali izbornik je zakljucio da je on 3. napadac kojeg Hrvatska trenutno ima.
2. Seric je pozvan jer vec godinama igra vani sasvim solidno. Ima iskustvo velikih liga i utakmica (Italija, Grcka). Jedini je koji moze mjenjati Babica te igrati lijevo i u vezi ali i u obrani (u slucaju igre s 4 igraca u liniji) a u nuzdi moze biti i stoper.
3.Didulica je solidan golman. Imho Runje je trenutno treci hrvatski golman ali nema veze, nije ni Didulica los.On je ionako tu kao zamjena.Tko je bi po tvom misljenju trebao biti treci golman?
4.Vranjes je otisao kao mlad i talentiran igrac. Sigurno da se vise od njega ocekivalo ali u zadnje vrijeme poceo je igrati standardno u Werderu. Ima iskustvo Bundes lige i moze igrati na bilo kojoj poziciji u sredini terena te libera.
5.Ivan Leko je odlican vezni igrac iza kojeg je odlicna sezona u Clubu Bruggeu. Imho bio je glavni Hajdukov igrac kad god je igrao za Hajduk.
6.Balaban je igrao odlicno u HNL-u a nakon krize u aston villi vraca se u odlicnu formu. Glavni je igrac Cluba Bruggea i prvi napadac Belgijskog prvenstva. Njegovi golovi za Hrvatsku u kvalifikacijama (isto kao Prso -8 golova i jedan vise od Olica) donjeli su mu mjesto medu 23 reprezentativca.

Koji je po tebi bolji izbor za 3. golmana, dva raznovrsna veznjaka, zamjenu za Babica i ljevog bocnog?

Citiraj:
Autor cassper
jucer si vidio kako igra pajcek pa onda ti neke izjave nestoje jer to se ni netreba komentirati
Ja samo mislim da ti nerazumijes nogomet kad ne prepoznajes kvalitetu Kranjcara. On nije Jurcic a nije ni Modric, on je drugaciji tip igraca.

Citiraj:
Autor cassper
Kofol njih menadjeri guraju u repku
Neguraju ih manageri nego klubski celnici iako trenutno nema mjesta za njih u ovoj reprezentaciji.

Citiraj:
Autor cassper
daj ti otvori oci i vidi sta svi misle i cijela nacija je slozna u jednome u prvih 11 trebaju igrati vugrinec i modric a pajcek na klupu OTVORI OCI NAPOKON VISE!
LOL
Svoje misljenje poistovjecujes sa misljenjem nacije...a sa otvori oci nisi ni razumio sto sam ti htio reci.

Citiraj:
Autor cassper
gore si napisao da ima svako pravo na svoju izjavu i da nevolis komentirati nista sta se onda uplices u raspravu uopce.
Ti si taj koji inicira raspravu samnom, osporavajuci moje misljenje. Ja se do tvog posta upucenog meni u kojem me lazno optuzujes da mrzim Dinamo nisam ni obazirao na tebe...A to sta svako spominjanje Mamica (gonica novinara kroz Maksimirsku sumu i mastera sa stakama- kako je poznat u ostatku Hrvatske i medu civiliziranim svijetom) i Dinama smatras napadom to ni moj problem.