Citiraj:
Autor E.T.
Nemas pojma o cemu pricas ili neznas citat? Di sam ja to napadao Dinamo? Ja sam samo komentirao Mamicevu izjavu, odnosno da neki klupski celnik zeli sto vise "svojih" igraca u reprezentaciji jer to podize vrijednost tog kluba pa je samim time narusen njegov kredibilitet u komentiranju izbora reprezentativaca, a svaka njegova izjava ide u pravcu ostvarivanja svojih interesa i interesa kluba. Tako u Rijeci po meni, sasvim neopreavdano, smatraju da su Vugrinec, Linic i Knezevic kandidati za reprezentaciju. IMHO oni imaju vrijednost u HNL-u ali su daleko od reprezentacije. U Varteksu vide neke druge, svoje igrace, u Hajduku svoje itd. ...A o tome koliko vrijedi Mamicevo misljenje i rijec apsurdno je i raspravljati.
Ja nemam nista protiv Dinama i smatram da Modric zasluzuje mjesto medu prvih 11 te da ce mnogi Dinamovci i bivsi Dinamovci biti oslonac reprezentacije sljedecih godina. O Vugrincu i Rapaicu sam rekao svoje misljenje pa nisi rekao da sam anti Rijecanin i anti Hajdukovac i da su mi Hajduk i Rijeka krivi za sve (a za sto to?)... Ali zato sta sam spomenuo Mamica kao primjer upletanja klupskih celnika i Eduarda (koji po Kranjcarovom misljenju je 5 napadac i za kojim nema potrebe vec se radije odlucio za Bosnjaka kao 5 napadaca jer moze igrati i druge pozicije,a fali mu i zamjena za desni bok) odmah ja nekog napadam. Ajde otvori oci, nismo svi zadrti kao ti.
|
kad nisi zadrt cemu uopce komentiras onda mamica,cemu mene ides ispravljat i sta uopce zelis ispraviti ?????
kako to da nevidis vugrineca i da silvu u repki po cemu to??? sta olic i balaban zasluzuju poziv,seric i didulica zasluzuju poziv? vranjes? leke? sta tu spominjes rapaica i vugrineca i kako nisam nista rekao?? jucer si vidio kako igra pajcek pa onda ti neke izjave nestoje jer to se ni netreba komentirati,i ovi igraci kaj sam ih nabrojao,sta uopce spominjes mamica koga briga za njega,ako njega spominjes nespominji dinamo u tom kontekstu.Kofol njih menadjeri guraju u repku daj ti otvori oci i vidi sta svi misle i cijela nacija je slozna u jednome u prvih 11 trebaju igrati vugrinec i modric a pajcek na klupu OTVORI OCI NAPOKON VISE! gore si napisao da ima svako pravo na svoju izjavu i da nevolis komentirati nista sta se onda uplices u raspravu uopce.