Citiraj:
Autor cassper
a tebe ocito muci taj dinamo,dinamovci se mogu prodati i bez repke nebrini ti o njima pusti ti njih na miru,a to sto ti oni nepasu to je tvoja subjektivna stvar,a to sta cijela javnost i svi su slozno oko nekih stvari o tome te nije briga glavno da ti pljucnes po dinamu sad je dinamo kriv za sve.kad bi isli nabrajati menadjercice i koje i zasto u repki dosli bi do zanimljivoga broja,ocito i tebe boli briga ko ce igrati glavno da dinamovci neigraju svi mogu a oni ne po tvome
|
Nemas pojma o cemu pricas ili neznas citat? Di sam ja to napadao Dinamo? Ja sam samo komentirao Mamicevu izjavu, odnosno da neki klupski celnik zeli sto vise "svojih" igraca u reprezentaciji jer to podize vrijednost tog kluba pa je samim time narusen njegov kredibilitet u komentiranju izbora reprezentativaca, a svaka njegova izjava ide u pravcu ostvarivanja svojih interesa i interesa kluba. Tako u Rijeci po meni, sasvim neopreavdano, smatraju da su Vugrinec, Linic i Knezevic kandidati za reprezentaciju. IMHO oni imaju vrijednost u HNL-u ali su daleko od reprezentacije. U Varteksu vide neke druge, svoje igrace, u Hajduku svoje itd. ...A o tome koliko vrijedi Mamicevo misljenje i rijec apsurdno je i raspravljati.
Ja nemam nista protiv Dinama i smatram da Modric zasluzuje mjesto medu prvih 11 te da ce mnogi Dinamovci i bivsi Dinamovci biti oslonac reprezentacije sljedecih godina. O Vugrincu i Rapaicu sam rekao svoje misljenje pa nisi rekao da sam anti Rijecanin i anti Hajdukovac i da su mi Hajduk i Rijeka krivi za sve (a za sto to?)... Ali zato sta sam spomenuo Mamica kao primjer upletanja klupskih celnika i Eduarda (koji po Kranjcarovom misljenju je 5. napadac i za kojim nema potrebe vec se radije odlucio za Bosnjaka kao 5. napadaca jer moze igrati i druge pozicije,a fali mu i zamjena za desni bok) odmah ja nekog napadam. Ajde otvori oci, nismo svi zadrti kao ti.