View Single Post
Staro 14.05.2006., 14:04   #6
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor technix
tako je, frend mi je upisao cisco. predavanja su na hrv a ispiti i materijali na engl. skupooooo do jaja.. al ako imaš love..
Moj bed, da nastava je na hr, materijali na engleskom. Skupo? ne bi rekao, ja imam status studenta i tečaj me došao 6k kuna. Za usporedbu jedan MCSA u Astoriji (Rijeka) dođe 24k kuna i to je ja mislim bez PDV-a.
EDIT:
@MasterX: Ispravljaš sitnije lapsuse, koji i nisu bitni. To što je nastava na hrvatskom meni osobno ne znači (niti ijednom drugom polazniku) NIŠTA. Pohvatat sve u toku 20-30 minuta efektivnog predavanja je nemoguće. Samo da nebi bilo ostatak vremena (cirka 2 i pol sata) je posvećeno rješavanju ispita i VJEŽBAMA. Dakle teoriju moraš doma nabubat i shvatit, dakle treba poznavati engleski jezik na razini završene srednje, inače NISI u stanju pratiti nastavu
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.

Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 14.05.2006. u 15:05.
Pomo je offline   Reply With Quote