Mora da se salis

No dobro,sretno ti bilo!Kad si vec tako siguran da ces cijeli zivot radit to sto sad radis...
Nebi sad o tome koliko zaradjujemo,ali ti mogu odat godisnji promet koji nije tajna,iz relevantnih papira godisnji promet se krece od 15-20 mil kuna s godisnjim rastom od 20%,mi ovdje radimo ozbiljan posao i nismo mala firma.Lijepo je bit obrtnik i zaradjivat 500kn,i ja bi tako...to je cista lova koju ne prijavljujes drzavi.Ali ima i ljepsih stvari,ugradnja kamina i peci,800kn po ugradnji,tip radi kao nas montazer,i mnogih drugih...2-3 komada dnevno ugradi,2400kn...
Diploma je diploma,ti i slicni tebi pricajte sta ocete...svi cete se jednog dana nac u situaciji kada cete pozalit sto niste nastavili skolovanje.Za 1 stepenicu si nize,cinjenica.
EDIT: I mi smo krenuli od 0,kreditom,i to jako velikim...isplatili smo ga tek nedavno,dakle 15 godina otplacivanja,no sada vrijedimo 20x vise,ne samo jer je firma stvorila veliku imovinu,nego brand,firma je postala respektabilna van hrvatske,nalazi se u knjizi "Who is Who" svih vrlo profitabilnih firmi,inace knjiga potjece iz Engleske...A u Hrvatskoj je u Zlatnoj Knjizi poduzetnistva i nalazi se medju 5% najuspjesnijih firmi u lijepoj nasoj,a to prijatelju moj nebi bilo ni blizu moguceg da se moj stari nije skolovao 18 godina,dobio odlican posao,bio sef jedne tvornice keramike Potpican koja je izgradila cijelu Ex Jugoslaviju,pa i Rijeku...Evo,odlican primjer...mislis da bi dobio takvo radno mjesto da je imao samo srednju skolu?Ima mnogo primjera,a stari mi je lijepi primjer po kojem i ja mislim ic...
Za mene je Diploma kao osnovna skola,osim ako ne pucas nisko u zivotu

(i ako ne igras na kartu srece)