View Single Post
Staro 13.05.2006., 16:33   #20
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Ja bi volio da hrvatska debelo popusi na ovom svjetskom prvenstvu,pa neka oba kranjcara odleprsaju u 2. ili 3. ligu sjeverne koreje,cico je totalno neprofesionalan trener za reprezentaciju,izostavlja igrace svjetske klase u svojim najboljim formama,da bi njegov sinek mogao igrati

iskreno se nadam sramoti hrvatske na ovom SP-u
: baad :
Ja se nadam sto boljem uspjehu nase repke. Nadao sam se i kad ih je vodio Jozic i kad ih je vodio Baric pa i sada kad ih vodi Cico. Mozes se ti slagat ili ne s izbornikom, izborom igraca i sl. (tko bi zadovoljio 4,5 milijuna trenera) ali reprezentacija je svetinja...
Sto se tice ostalih stvari nerado se ukljucujem u raspravu jer svi smo mi najpametniji( a cico je taj koji nosi odgovornost) te svatko ima svoje misljenje i razmisljanja pa cu i ja iznjeti svoje:

1. Po meni Eudardo nije pozvan jer Prso, Klasnic, Olic i Balaban imaju prednosti pred njim pa nije bilo potrebe pozvati 5. napadaca, pogotovo kada se sa Bosnjakom moze dobiti polivalentnog igraca koji moze pokriti vise pozicija pa tako i poziciju napaacai u slucaju da se 3 napadaca ozlijede/nemogu igrat...

2. Vugrinec je odlican igrac ali na kraju karijere. On moze igrati u napadu ili poluspicu, sto mogu i Bosnjak i Kranjcar i Modric a bome i Leko, Babic, Prso...A u napadu ionako nema mjesta. Gdje je potreba za Vugrincom? Ja je nevidim pored ovih igraca.

3. Rapaic je zavrsio prije dvije godine sa reprezentacijom i takoder nevidim prostor za njega. Njemu se mora prilagodavat igra. On je igrac koji ima odlicne ubacaje s lijeva ali ga nema u obrani. Mislim da ga Babic dostojno mijenja a s njim dobivamo i puno pokretnijeg igraca na ljevom boku.

4. Kranjcar je imho odlican igrac i zasluzuje mjesto medu 22 a i dobro je funkcionirao proslu utakmicu s Modricem na terenu. Po meni je dolaskom Cice za izbornika momcad napokon ponovno dobila vezni red. Kod Barica su igrala tri stopera u sredini i dva napadaca na bokovima, sad napokon imamo vezne igrace. Drago mi je da imamo dosta mladih igraca na koje se racuna te ce uz nadolazece mlade igrace i nadam se sazrijece nekih igraca koji su otisli van (npr. Andric, Ljubojevic, Sablic) repka imati svjetlu buducnost.