View Single Post
Staro 13.05.2006., 16:02   #914
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Shadow69
Kak da ne, svaki cuvar i gradanin mi se stalno okrecu i pocinju neke govore. Cuvari su pogotovo dosadni, pocne mi pricat o sta je znam, povijesto ovoga i onoga, a nisam ga ni pogledao.
Ma oni samo dobace nesto ako ne stisnes space te pricaju medusobno (vec skriptiranim razgovorima) kako bi se dobio dojam velikog svijeta u kojem si ti samo jedan od sudionika. Zamisli da svi samo stoje na predefiniranom mjestu (kao u vecini izometrijskih RPG-a, i nekim 3D) i sute dok ti ne zapocnes razgovor...

Citiraj:
Autor Shadow69
I jos nesto sto smeta, kad sam u nekoj krcmi, sjednem se za stolac i primim jabuku iz velikog tanjura na stolu, ne uzmem, nego primim sa Y tipkom, i cijela krcma se pocne derati: LOpov lopov! Ja izadem van i odma cuvari na mene ko da sam opljackao banku.
To je dobra stvar...Kad ti je ruka crvena, ili vrata ili nesto znaci da krsis zakon pa ne diraj ako te netko vidi, a ono sta ukrades nemozes prodavati u normalnim ducanima... Ako samo obijes vrata ili uzmes jabuku platit ces kad te uhvate 5 golda i gotovo, a ako ukrades nesto skupo ili nekoga nevinog ubijes visina kazne se penje...

Citiraj:
Autor Shadow69
i smeta sto moramo silaziti s konja da bi se borili.
To i mene smeta. Nije nesto posebno brz, lako ga ubiju, lako pobjegne(ako ga netko napadne, odjase ti par tisuca zlata ispret neprijatelja, dobra je stvar sta odvuce neprijatelja losa sta vjecno, ili do smrti trci ispred njega ) ne mozes se borit na njemu, moras uvijek ici do stablesa ispred grada cak i ako si npr. blizu zapadnih vrata i planiras ici na zapad ako je konj "parkiran" ispred istocnih vrata moras propjesacit do njega i onda cjeli dzir oko grada na zapad...

Citiraj:
Autor Shadow69
I kad ja nekome provalim u kucu, mene prati cuvar unutra,
Nemoj da te vidi kad provaljujes. Suljaj se (CTRL) i kad ti je kursor proziran odi na lokpick.
Da ima nedostataka, ima, ali te uvuce u svoj svijet... Jos da nema dosadnih gateova i da ima malo manje borbe, a vise razmisljanja bilo bi bolje